Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?
"De hát ez, hogy el van várva, nem igaz."
De, el van várva. Annyira be van ivódva a nők általi társadalmi elvárásokba, hogy fel sem tűnik.
Gondolj bele, ha elkezdesz ismerkedni egy nővel, akkor az van a fejedben, hogy szőrtelenít. Találkozol vele, mindig nadrágban van, első szex: meglátod, hogy szőrös, és meglepődsz, mert nem ezt vártad.
És igen, jogában áll bárkinek, hogy ez ne tetsszen, csak ha nem látod randikon a csupasz lábát, akkor ez akkor derül ki, mikor szexelsz vele. Vagy megdugod szánalomból, vagy otthagyod, vagy rászólsz, hogy hozza magát dugható állapotba.
Ez a baj, hogy ez sokszor egy sebezhető állapotban derül ki. Ha azt mondod, nem tetszenek a kövér nők, oké, az ruhában is látszik, le sem szólítod őket, ennyi. De a szőr...
De aki nőként szőrös, az pontosan tisztában van vele, hogy a férfi meg fog lepődni, ha nem szólt előre erről, és hogy esetleg nem fog nagyon örülni a szokatlan látványnak.
Most gondold el hogy neked nem szól előre a férfi, hogy mondjuk nagyon mini pénisze van, vagy bármi ilyesmi, amire nem számitottal, és ott derül ki, amikor először látod meztelenül, akkor te is lehet hogy pont vagy megbantod vagy szánalombol mégis lefekszel vele, vagy a ritka kivétel vagy, akit tényleg nem zavar.
Szerintem ha valakinek ez fontos, hogy ő szőrtelenul vállalja fel magát, akkor tegye, de meglepodni nem érdemes rajta, hogy esetleg másoknak meg nem tetszik így.
Utolsónál is ott a pont!
Ha a férfi, csak a kisujján meghagyja a körmét hány nő fujjogja le és fúj férfiatlan-ratyi? Sőt, még sok férfi is ezt gondolja.
De én ezért sosem picsogtam sehol, mást se láttam emiatt, hogy jaj gonosz nők, nyem sejetik, hogy hossú köjmöm van a kisujjamon.
Ideje felébredni.
De koszos körme, orrszőre nőknek is lehet. Ez megint csak alapigényesség.
"De aki nőként szőrös, az pontosan tisztában van vele, hogy a férfi meg fog lepődni, ha nem szólt előre erről, és hogy esetleg nem fog nagyon örülni a szokatlan látványnak."
De nem gondolod, hogy ez megalázó? Hogy annyira elvárás, hogy szólni kell róla? "Elnézést, uram, a testem így is jó, hogy használja, vagy változtassak rajta, hogy tetsszen kegyednek?"
"Most gondold el hogy neked nem szól előre a férfi, hogy mondjuk nagyon mini pénisze van"
Ne szóljon róla. Megoldjuk. Nem vagyok valami kiszabott őrmester, hogy nekem jelentgetni kelljen ilyeneket. Ha van egy halott iker az oldalához nőve, azt igen, említse meg, de ilyet... mondjuk rossz embernek mondod, mert egyrészt alacsony a libidóm, másrészt csak olyannal szexelek, akibe szerelmes vagyok, azt meg nem fogom eldobni a farka miatt.
A kilogo orrszor eltávolítása alapigenyesseg egy férfinal, de a kilogo hónalj kutya a nőnél meg normális? Mindkettő természetes, nem árt senkinek, és csak megszokás, hogy le szokták szedni. Körömnel is direkt írtam, hogy tiszta, hogy hosszú több centis körmű férfit képzelj el, aki valamiért meg szereti növeszteni a természet adta körmeit, vajon tetszene e. Lehet hogy neked igen, de sokan őt is megszólnak, épp mint egy szőrös nőt, mert elter a mai ápolt férfi képtol, pedig ugyanakkora köröm egy non meg teljesen elfogadott. Ez van, van külön férfi meg nő, akikre más divat, más társadalmi elvarasok vonatkoznak, amik a korokkal is változnak. Ezekkel lehet szembe menni persze, de aki kilog a sorból akár a kilogo női szőrevel, akar mással, annak mindig nehezebb a dolga.
Szerintem nem megalazo, hogy elvarjak. Ha annyira nem akarja hogy, használják a testet, akkor miért fekszik le férfiakkal, akiket alig is ér es miért zavarja, hogy így nem tetszik? Minden nőnek is vannak olyan akár külső akár belső tulajdonságok, amik tetszenek, és ha valakivel nem fekszik le egy nő, mert nem vonzódik hozzá bármi miatt, akkor megalazza? Ha meg tetszeni akar valaki a férfiaknak általánossagban, ahhoz a mai szokások szerint hozzá tartozik, hogy szőrtelenít egy nő. Aki a szorzetevel szeretne együtt élni, vállalja hogy kevesebb férfi fog beindulni tőle. De biztos nem lehetetlen olyan találni, akinek mindegy, vagy akinek kifejezetten tetszik, csak tovább kell keresni.
Hogy ekkora vita legyen abbol hogy egy nő nem szőrtelenít... :)
Inkább térjünk vissza ahhoz a napi rutinhoz, hogy felszínesnek hívjatok a nőket mert nem randiznak olyan felfiakkal akik munkanélküliek, az anyjuk tartja el őket, nem végeznek házimunkát, mert az a nő dolga, el vannak hizva, és ocsmanyabbak az ördögnél.
Mondom újra: nőként is rendszeresen szedem az orrszőrömet. Nemcsak a férfiaknak nő, és nemcsak a hormonbajos nők szőrösek.
De ja, a nők vannak agymosva a média által...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!