Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?
1- aki az intim higiéniával jön, az nagyon nincs tisztában a dolgokkal, hogy pont a borotválással, meg a túlzásba vitt, napi többszöri tusfürdős suvickolással teszel keresztbe magadnak. Annak a szőrnek ott funkciója van, nem véletlenül van az ott. Tulajdonképpen védi az intim területeket a fertőzésektől, plusz elvezeti a pisit. Ha tisztálkodik az ember lánya rendszeresen, akkor az a szőr nem lesz ott “gomba meg lapostetű tenyészet”. Borzasztó ilyeneket olvasni felnőtt emberektől.
2- megértem, ha valakinek nem tetszik, hogy ott van, akár magán, akár máson, de ez NEM az igényesség mércéje abszolút. Ahogy már írta valaki: joga van mindenkinek eldönteni, hogy csinálja vagy nem, de a partnernek is joga van azt kezdeni ezzel, amit akar. Akár elfogadni, akár kultúráltan kinyilvánítani, hogy neki ez nem esztétikus, aztán jutni valamire azzal kapcsolatban, hogy ki mennyit hajlandó engedni az elveiből. Ez kicsit olyan, mint hogy megmondod a pasidnak, hogy nem tetszik a szakáll rajta. Nem kell egyből sértődni, de nem árt tudni, hogy az a szőr ott nő, ha tetszik ha nem. És alpárinak lenni nem oké, szőr ide, szőr oda, de menjen a p*csába, aki kellemetlenül viselkedik.
3- a szőrtelenítési szokásod nem te vagy! Aki szőrtelenítés párti, még az is lehet x időnként szőrös bármilyen okból, ha csak nem szedette le véglegesen. Ez a magyar lakosság elenyésző részére igaz. Így felmerül a kérdés, hogy aki most elmondja mindenféle igénytelen alaknak azt, aki soha nem szedi le, férfiként pedig kifejezetten undorítónak és taszítónak tartja, mit tenne, ha valamilyen oknál fogva ő vagy a párja nem tudna szőrteleníteni pár hétig? Akár eü okokból, akár azért, mert olyan helyen vagytok, ahol nincs rá mód, esetleg sátrazol és nem vittel borotvát. Aki nem picsog ennyit a szőr témán, vagyis mindegy neki, az simán túllendül ezen, szexelnek jókat, felszabadultan ugyanúgy. De ti, akik undorodtok a szőrös nemi szervtől, ott fujjognátok meg fintorognátok végig? Esetleg lányként takargatod magad a párod előtt? Sokan itt azon a szinten vannak, hogy a párja meg se láthatja szőrösen, ami elszomorító.
Lehet, hogy gusztustalan, de mindenkinek ajánlom, hogy mentse le a képet, és vigye magával ezentúl minden orvoshoz, kérdezze meg, normális-e.
Ha férfi vagy, lenézel a combodra, ugyanezt látod, az nem undorító?
Több, mint 10 férfivel lefeküdtem már életem során. Egyik se volt nagyon szőrös. Szerintem tudat alatt irtózom a túl szőrösöktől és sikerült is úgy ismerkedni, hogy ilyen gorilla félét nem fogjak ki. Mondjuk a péniszt meg szörösen szeretem.
Tehát hiába van a pasiknál elfogadva a szőr, attól még sok nő undorodik a túlzott nagy bundától. De hát ti is megkövetelitek a nőktől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!