Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem először fordul elő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék szőrtelenítési tanácsokat kapni, mert én már döntöttem. Köszi!

2021. jan. 24. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/136 anonim ***** válasza:
90%

Hol vagy szoros? Bajszod van..?

Szerintem azert nem mindegy! Nokent mondom..

2021. jan. 24. 19:52
 2/136 anonim ***** válasza:
67%
Miért kéne meggyőzni? Ha valaki vonzódik valamihez, akkor fogadd el. Márpedig a férfiak nagyon nem szeretik a szőrt a nőkön, mert kicsit se tartozik a nőiességhez. Igénytelen hatást kelt.
2021. jan. 24. 19:53
 3/136 A kérdező kommentje:
Nincsen bajuszom csak nem szedem le ott a szőrt ahol a legtöbb nő igen: hónalj, intim, láb, kéz, has.
2021. jan. 24. 19:53
 4/136 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos ilyenek a férfiak.

Én beadtam a derekam, borotválom, de a mai eszemmel hagynám a francba az egészet és vidáman ellennék egyedül.

2021. jan. 24. 19:55
 5/136 A kérdező kommentje:
És miért nem tudsz változtatni akár most is?
2021. jan. 24. 19:55
 6/136 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, hogy ma már szinte mindenki csak a külsőségekre ad. Egy nőt szinte megbélyegeznek, ha nyáron szőrös lábbal kimegy az utcára. Míg a 80-as években ez természetes volt. Néhány pitsa elkezdte ezt a baromságot és a többi átvette, így már lenézik, megalázzák azt, aki nem csinálja. Ezzel az is a baj már, hogy 11-12 éves kislányoktól is elvárják már a szőrtelenítést. Sok pasi meg arra is trehány, hogy a pofáján rendbe tartsa azt a kevés szőrzetét.
2021. jan. 24. 19:56
 7/136 anonim ***** válasza:
63%
Mert akkor duzzog, kukul a férjem, és ezzel kikészít.
2021. jan. 24. 19:57
 8/136 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos ez nem túl nőies, ne haragudj. Nekem a kozerzetem is sokkal jobb, ha a hónaljam és a lábam sima, pláne nyáron.

Egyébként nem kell tenned semmit. Te nem akarod leszedni, jogod van hozzá, de a pasiknak is joguk van emiatt elutasítani téged.

9/136 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ez abszolut igenytelensegre vall! Igazabol nem tartom kizartnak, mert minden ember mas mas, de talalhatsz egy hozzad hasonloan igenytelen ferfit.
 10/136 anonim ***** válasza:
38%
A szőr alapvetően a férfiakat a saját nemükre emlékezteti. Ha jóformán az egész testeden hagyod a szőrt, akkor kb olyan testre mint egy férfi. Vagy egy majom.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!