Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a hibák, amiket egy férfi elkövethet a randin és az meg is pecsételi a továbbiakat?
-Mással foglalkozik (pl. telefont bazirgálja)
-Nem segíti le/fel a kabátot
-Nem fizet (fel szoktam ajánlani, de ha igazi férfi, akkor nem fogadja el)
-Nem udvarias
-Túl sokat/keveset beszél
-Megkérdezi bármilyen formában, hogy felmegyek-e hozzá dugni (itt a célzásos filmnézéses dolog is benne van, ugyanúgy, mint a konkrét ajánlat)
- Telefonozik
- A szavamba vág
- Nem hoz fel témákat (én fel szoktam, de neki is kell)
- Nem reagál a mondandómra, csak hajtja a magáét
- Nem enged előre, stb (nem udvarias)
- Nem fizet (persze megkérdezem, hogy fizessem-e a részem, de azért elsőnek illik neki...)
- Igénytelenül/ápolatlanul jön
- Más nőket bámul
- A pénzével henceg/hogy mennyi nője volt már
22L
Nekem 20/N
ha nagyon nyomul; rossz az illata vagy kinyúlt a ruhája; ha nem beszél, ha be nem áll a szája; ha valami kardinálisban nagyon nem pendülünk egy húron, pl. ő becstelen vagy agresszív, míg én becsületes és béketűrő; ha erőszakosan faggat, ha nem kérdez semmit;
Egyet értek az eddigi kommentekkel.
Én csak konkrét példát tudok,ami kicsit bántó volt,vagy rosszul esett. Mindkét első randis szitu.
Az első: Ugyanúgy 21 éves a srác, otthagyta az egyetemet 2 hónap után és hozzámvágta, hogy nem mesél a munkájáról, úgy sem értek hozzá biztos nincs sok tapasztalatom ennyi idősen milyen is dolgozni (magyarul lenézett,holott minden nyarat végigdolgoztam, sőt még egyetem mellett is dolgozok)
A másik: Ő csak egy új motorig tud előre gondolkozni jelent pillanatban...:D
Plusz még nekem az hozzájön,hogy legyen saját jövőképe,mit szeretne csinálni, mit próbálna ki. Nem azt mondom előre láthatólag 2025-ig évekre bontva mondja el mit fog csinálni, de azért ilyen 1-2 évre előre láthatólag megtudja saccolni, hogy hol fog tartani az életben. (Pl várhatóan lediplomázik, elkezd egy mesterképzést,vagy bármi más...)
"Elmondja neki, hogy szereti. Én eddig mindig így bäsztam el."
Ez jó példa, mert igazad van. Különösen rémisztő és visszás, ha valaki felületes ismeretség, 1-2 randi után közli, hogy szeret, mikor nem is ismer.
AMúgy:
- ápolatlan vagy nem jó/illő a megjelenése (pl. jogging nadrágba jön, baseball sapkában, a térdénél lóg a nadrág ülepe, stb.)
- udvariatlan
- a szavamba vág
- túl sokat vagy túl keveset beszél
- unalmas, önállótlan, nem érdeklődő vagy nem érdekes, nem frappáns, nem tud mit válaszolni
- bunkó, erőszakos
- már az első randin ki akarja nyalni a segged egy csokor virággal, túlzásokba esik
- rögtön szexuális jellegű megjegyzéseket tesz
- henceg (mindegy, hogy pénzzel, nőkkel, farokmérettel, de utálom a nagyképűséget)
7-es vagyok, én is mondhatok egy példát. :D
Neten megismert srác, amely kép alapján dumálni kezdtem vele, bejött, utána láttam róla nagyon nem bejövős képet, de addigra annyira belemelegedtünk a levelezésbe, hogy folytattam. :D
Élőben aztán nem jött be, azt hiszem centivel magasabb is voltam (180 vagyok), de a lényeg az az, hogy az összenőtt szemöldökei meg az egész megjelenése riasztó volt, ráadásul minden zebránál, meg kilátónál, szóval ahol csak megtorpantunk, tüntetőleg szembefordult velem, és bámult. Én néztem előre, ő meg a fejemet közelről oldalról... Tette ezt zebránál várakozva meg kilátóban, mint mondtam, és ettől nagyon furcsa volt.
Második randin le akart smárolni, alig győztem eltolni, szerencsére nem egy erős ember volt. :) Harmadik randi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!