Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi bejelölt facen, mert látott az edzőteremben az ismerkedni akart?
Bejelölt, de semmit nem írt. Nem reagáltam neki kb. egy hónapig, mert eleve nem volt kint képe és nem jelölök vissza idegeneket.Meg nem foglalkoztatott a dolog.
Aztán csak kíváncsi voltam és írtam, hogy ma neki, hogy ki vagy.
ő: " Jó sok időbe telt mire írtál. Most már lényegtelen :D"
Aztán kicsit összeszólalkoztunk, mert írtam neki, hogy szánalmasnak tartom, ha egy pasi élőben nem mer megszólítani és itt próbálkozik.
Erre ő:
"Hallod, elvagy tévedve. Ha próbálkozni akarnék, akkor rád írtam volna vagy odamentem volna hozzad nem? De én ezt egy szóval nem mondtam, csak bejelöltelek, ennyi. Nem kell ezt túlkombinálni.:D"
Erre én:"Mert a pasik csak úgy bejelölgetik a vadidegen nőket mindenféle ok nélkül....Most jót röhögtem. :D És még el is árultad magad az elején a:"Most már lényegtelen:D" szöveggel. + Kép nélkül nyomulni meg szerintem a legnagyobb szánalom.
Ti mit gondoltok erről? Mármint, hogy mi más oka lehet, hogy egy vadidegen bejelöl a teremből facen.
Mondjuk megalázni se kéne.
Lehet eleve kevés az önbizalma, te attól miért érzed jobban magad, ha kiosztod? Hagyd a fenébe, ha nem érdekel, de ne alázd meg.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!