Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi bejelölt facen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi bejelölt facen, mert látott az edzőteremben az ismerkedni akart?

Figyelt kérdés

Bejelölt, de semmit nem írt. Nem reagáltam neki kb. egy hónapig, mert eleve nem volt kint képe és nem jelölök vissza idegeneket.Meg nem foglalkoztatott a dolog.

Aztán csak kíváncsi voltam és írtam, hogy ma neki, hogy ki vagy.

ő: " Jó sok időbe telt mire írtál. Most már lényegtelen :D"

Aztán kicsit összeszólalkoztunk, mert írtam neki, hogy szánalmasnak tartom, ha egy pasi élőben nem mer megszólítani és itt próbálkozik.

Erre ő:

"Hallod, elvagy tévedve. Ha próbálkozni akarnék, akkor rád írtam volna vagy odamentem volna hozzad nem? De én ezt egy szóval nem mondtam, csak bejelöltelek, ennyi. Nem kell ezt túlkombinálni.:D"

Erre én:"Mert a pasik csak úgy bejelölgetik a vadidegen nőket mindenféle ok nélkül....Most jót röhögtem. :D És még el is árultad magad az elején a:"Most már lényegtelen:D" szöveggel. + Kép nélkül nyomulni meg szerintem a legnagyobb szánalom.

Ti mit gondoltok erről? Mármint, hogy mi más oka lehet, hogy egy vadidegen bejelöl a teremből facen.

2016. máj. 12. 09:59
 1/10 Blade Bone ***** válasza:
100%
Lúzer. :) És biztos azt hitte, hogy mer ő edz meg minden, akkor a nyakába ugrasz majd, meg iszod minden szavát stb..
2016. máj. 12. 10:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Együtt sem vagytok és lazán összemarjátok egymást tkp. a semmin. Jó kis viharos kapcsolat lett volna ebből. :D
2016. máj. 12. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem az hogy ha derogál neki írni, akkor ne jelölgessen. Ha jelölgetni akar akkor menjen a legyen ön is milliomosba. Bár ahhoz nagyon ostoba egy ember.
2016. máj. 12. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha képe sincs fent, mégis mit vár, honnan a búbánatból tudnád, hogy mégis láttad-e már valahol? Én meg szoktam kérdezni, hogy ismerjük-e egymást valahonnan, ha nem tudom hova tenni. Ha hisztizni kezd, mint ez a te dedós fazonod, akkor nem állok le vele vitázni, gyorsan lezárom a beszélgetést, aztán megy tiltólistára.
2016. máj. 12. 10:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Letiltottam... :) De miert tagadja le utolag, h nem akar semmit? Szamomra ez nem vilagos. Az edzoteremben latott ez biztos.
2016. máj. 12. 10:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Pontosabban nem akart....amikor a mondatai is siman elarultak
2016. máj. 12. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem eleve felesleges volt neki írni, ignoráld legközelebb.
2016. máj. 12. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Semmi extra, várta, h visszajelöld, közben másra moccant rá, de azért egy sértődött sort odaírt. Mivel nem csinált semmi extrát, ezért letagadhatja, hogy azért tette volna, hogy bepróbálkozzon. Gondolom kiakadt, h kiosztottad. Normális reakció a részéről. Meg a tiltás is a tiedről.
2016. máj. 12. 11:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Elegge kiosztottam, mert megirtam, h azert nem reagaltam egy honapig, mert szanalmas az effele probalkozas es nem ferfias. Egy igazi ferfi jojjon oda, ne facen "izmozzon".....😎👊
2016. máj. 12. 11:51
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk megalázni se kéne.

Lehet eleve kevés az önbizalma, te attól miért érzed jobban magad, ha kiosztod? Hagyd a fenébe, ha nem érdekel, de ne alázd meg.

23/N

2016. máj. 12. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!