Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejárattam magam a pasi elött ezzel a kerdessel?
Van egy pasi aki nagyon udvarol habar köver vagyok, rajta kivul senkit nem erdeklek . Azelött sok udvarlom volt de miota köver vagyok nem.
Megkerdeztem töle h Hogyan kellhetek neki köveren , en kene fizessem öt h udvaroljon nekem ...
ugy erzem lealacsonyitottam magam . Ti hogy latjatok ?
Mi úgy látjuk, h hülye vagy.
26/F
nagyon gáz vagy
senki se tökéletes
ennyi erővel mindenki kérdezgetné a párjától, hogy kell-e neki csámpásan, kapa fogakkal, gerincferdüléssel...
Lehet ezzel lekoptattam
Egy gonddal kevesebb
Ha zavar, hogy kövér vagy: tegyél ellene.
Ha nem zavar, akkor ne rinyálj miatta.
Az ilyen önbizalomhiányos megszólalásokat tudtommal mi férfiak nagyon utáljuk. Egyszer-kétszer még meg lehet utána nyugtatni, babusgatni szegény lányt, de nagyon hamar el lehet jutni az idegesítő szintre, amikor csak a rinya megy, de hogy jobb legyen, az már nem.
Nem is akarok ezert rendszeresen rinyalni es megnyugtatast keresni merr marhasag
En sokat cikizem magam
Szerintem nem volt jó ötlet megaláznod magad ezzel a szólásoddal előtte. Ha saját magad ennyire lenézed mit vársz mástól?
Legközelebb gondolkodj mielőtt ilyeneket mondassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!