Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 33 eves no tetszhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 33 eves no tetszhet egy 72 eves pasinak, vagy a pasi csak egy gyereket lat benne?

Figyelt kérdés

Ugy ertem az ennyire idos emberekben meg van ilyen tetszik a masik nem dolog, vagy ehhez mar tul pregek es minden negyven ev alatti emberben csak egy gyereket latnak es nem veszik oket komolyan?

A kerdes onnan jon, hogy ma ez a pasi (aki egy csaladtag de nem verszerinti es nem is az enyem) megkerdezte tolem a parommal kapcsolatban, hogy "te megis mit latsz benne?". Ami szerintem egy halalosan bunko kerdes volt, amire egy frappans, szarkasztikus valaszt adtam. Masreszt az ennyi jdos emberek felreertik ha megolelik oket?

Cool, nos gondolom valami oltari nagy baromsagot sikerult kerdeznem, azert remelem hogy valaki tud valami hasznalhato valaszt adni, amit koszonok (igy elore is:-)))

2016. máj. 6. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Nekem ebből még egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy azért kérdezte, mert bejössz neki.
2016. máj. 6. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Miért ne tetszhetne? Nem mint "gyerek" hanem mint nö.

#1! Honnan veszed, hogy "üszkös"? Lehet, hogy rendesebb, ápoltabb esetleg keményebb mint a tied.

2016. máj. 6. 17:08
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es, Nekem sem, ezert kerdeztem:-))Egyebkent mindig kezfogassal szoktunk koszonni, most ott toporgott elottem, adott egy puszit en pedig atoleltem, amin tik ledobbent en pedig momdtam h ezt most ne ertse felre csak a csalad tobbi tagjaval is olelessel koszonunk, erre megszolal: aaaa valojaban arrol van szo, h kedvelsz engem:-)))
2016. máj. 6. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Nagyim barátnője anno megkérdezte kacsintással egybekötve,hogy miért egy ilyen szürke kis egérrel jöttem össze,vannak jobbak is! kikezdett volna velem? Nem. De úgy látom a te egodnak nagyon is tetszene,mi?
2016. máj. 6. 17:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Greag: Itt nem az egomrol van szo, az koszoni rendben van egy nyugdijas pasi visszaigazolasa nelkul is, hanem arrol, hogy hogy viszonyuljak hozza, vagy hogy ertelmezzem, mire veljem...ilyesmik:-))
2016. máj. 6. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Ha rendben van az egod, nem kell itt kérdezgetni meg kíváncsiskodni, megtörtént kész, ennyi. Mások is kérdeznek és viselkednek furán.
2016. máj. 6. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Hajjaj, és nem is csak egy gyereket lát benne..
2016. máj. 8. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!