Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 eves no tetszhet egy 72 eves pasinak, vagy a pasi csak egy gyereket lat benne?
Ugy ertem az ennyire idos emberekben meg van ilyen tetszik a masik nem dolog, vagy ehhez mar tul pregek es minden negyven ev alatti emberben csak egy gyereket latnak es nem veszik oket komolyan?
A kerdes onnan jon, hogy ma ez a pasi (aki egy csaladtag de nem verszerinti es nem is az enyem) megkerdezte tolem a parommal kapcsolatban, hogy "te megis mit latsz benne?". Ami szerintem egy halalosan bunko kerdes volt, amire egy frappans, szarkasztikus valaszt adtam. Masreszt az ennyi jdos emberek felreertik ha megolelik oket?
Cool, nos gondolom valami oltari nagy baromsagot sikerult kerdeznem, azert remelem hogy valaki tud valami hasznalhato valaszt adni, amit koszonok (igy elore is:-)))
Miért ne tetszhetne? Nem mint "gyerek" hanem mint nö.
#1! Honnan veszed, hogy "üszkös"? Lehet, hogy rendesebb, ápoltabb esetleg keményebb mint a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!