Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha csak ettől tetszhet egy pasi?
Ha odamerne menni hozzám. Nálam ez jóval előnyösebb mint h jóképű vagy neadjisten páva legyen
Ne mondjátok h sült galamb, meg h szőke herceg.
Olyan pasira gondolok akinek tök mindegy h hol van és lemerne szólítani, ez azt jelezne h magabiztos ami többet ér a kulsonel söt akin latszik h magabiztos az nem lehet csunya Max akkor ha bunkó.
Internet kizarva.
Nagy hatrany ez ha ez jön be?
Ha hiszitek ha nem a kérdező leírta azt, ahogy évezredeken keresztül ment a "csajozás". S valójában ez a természetes. Nem a netes gyávaság. Mert ott nincs beégés, meg elutasítás amit viselni kell.
Én csak dicsérni tudom, s tartsd is magad ehhez kérdező, jó csaj vagy és az is maradsz ha így állsz a világ dolgaihoz.
38F
Szemezni tudok
Még ha lenne barmi is amirol tudok kérdezni kérdeznék csak nem tudom h tetszek valakinek.
Az baj, ha CSAK ettől, mert ez kevés mindennemű párkapcsolathoz vagy tetszéshez...
Viszont a felfogásod az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!