Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van, , kellemetlen" helyzetben egy 31 és fél éves férfi, ha egy szakítás után újra el kellene keresnie társat, barátnőt?
No idea mate, de én is rettegek ettől a potenciális visszatéréstől a húspiacra.
Szerencsére stabil a kapcsolatom, de amiket kívülről látok, az alapján sokkal nehezebb ma a dolga az átlag férfinak, mint volt a mi időnkben, kb 10 éve.
Nagyon sok lett a beteg nő és nem is hetekig tartana rájönni, hogy defektes, hanem csak percekig.
Eljutni randiig pedig kész reménytelenség.
Valszeg te is fel kell szállj a tinder-vonatra és húzogass emberforma entitásokat, akár valami prospektusból a zoknikat.
Nem irigyellek, az biztos.
Igyekszem nagyon vigyázni a barátnőmre :)
Igaz, én kvázi 25 alatt vagyok (mert idén leszek), de eszembe sem jutna egy 31 éves férfire azt mondani, hogy öreg
A magam részéről kicsit szánalmasnak tartom azt a mostani hozzáállást, hogy ha a egy pár között 2-4 évnél több van (természetesen a férfi idősebb), az már sok. Régebben ennyi volt a minimum; és hát valljuk be, ez is csak korosztályfüggő. Felnőtt kategóriában úgy gondolom h 6-8-10 év korkülönbség nem számít, ha egy kapcsolat megbukik, az nem a korkülönbségen múlik...
3-as
Valamit félreérthettél. Nem a korkülönbség a téma.
Fogalmazhatunk úgy is, hogy igen, félreértettem mert az alapvető probléma az lenne hogy a kérdező nem is tudja hogyan is fogjon hozzá a csajozáshoz.
Viszont valljuk be, a válaszait végigolvasva én azt látom, hogy nem csak nem tudja hogy merre induljon, hanem igenis vannak korbeli problémái, mert fogalma sincs merre szeretne elindulni.... a 25 alatti nőkről azt gondolja hogy idősnek tartanák (és lehet h a kérdező is őket fiatalnak), 25-30 között nem tudja elképzelni hogy találna olyat akinek nincs párja, 30 felett meg vagy karrieristának tartja a nőket vagy gyerekkel nem kell...
Igen általánosságban egy nő sokkal nagyobb határok között hajlandó mozogni korhatárok tekintetében, de azt hiszem először el kellene dönteni hogy mit akarunk
/jah, 3-as voltam/
Agreed, el kéne döntenie, hogy mit akar, de ettől függetlenül ebből tinderes szenvedés lesz, higgyétek el.
Ha olyan lenne a kérdező, aki könnyen ismerkedik spontánul,már tudna róla és nem itt basxná a rezet...
Amúgy, de ez tényleg csak egy személyes tanács, a legjobb nők a már gyerekes, férjezett 30-asok, csak hát velük a szeretői viszony a nyerő, az viszont nagyon.
Te, kérdező, ha jól értem, egy konvencionális papás-mamáshoz illő barátnőt keresnél, ami elég necces manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!