Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem először fordul elő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék szőrtelenítési tanácsokat kapni, mert én már döntöttem. Köszi!

2021. jan. 24. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/136 anonim ***** válasza:
32%

Fontos-e a borotválkozás?

IGEN!

[link]

2021. jan. 24. 20:15
 22/136 anonim ***** válasza:
76%
Nyáron se szeded le legalább a lábadról?
 23/136 Savlekotő ***** válasza:
30%
Igénytelen vagy,nyáron meg kint lóg az ilyennek a p na szőre,hogy a hányás kerülgeti a környezetét,gomba tenyésztőnek is jó..
 24/136 anonim ***** válasza:
48%

"Mi köze ennek ahhoz hogy ki milyen kategória? A szőrömről írtam nem az IQ-mról vagy a súlyomról stb. Egy ember nem csak a szőre."

Te mégis a szőröd miatt hisztizel. Egyébként, te iq teszt alapján választasz társat? Fogadd el, hogy nem fogsz mindenkinek bejönni. Ez ilyen. Ébredj fel, hercegnő.

2021. jan. 24. 20:16
 25/136 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Az, hogy másoknak problémája van a te testeddel, az nem a problémád, hanem az övéké. Semmi igénytelen nincs abban, ahogy az ember teste természetszerűen létezik, amennyiben a higiéniával minden rendben van. Ha a szőr nem oda való dolog lenne, akkor nem lenne szőrünk.

És vannak olyanok, akik nem dedós szinten verik magukat, ha egy nő nem úgy néz ki, mint ahogy ők szeretnék és abszolút nem zavarja őket az ilyen baromság. Arról nem beszélve, hogy a csupasz nők utáni vágy a pedofiliában gyökerezik.

Én se szőrtelenítek mindig, csak ha kedvem van, előfordul, hogy hónapokig nem, máskor meg rendszeresen,de nem nagyon találkoztam pasival, aki emiatt verte volna magát előttem. Ha meg esetleg veri magát, akkor meg viszontlátásra, keressen magának csupasz nőt, semmi gond.

26/136 anonim ***** válasza:
42%

Gondolj el egy csinős nőt egy gyönyörű, rövid, elegáns ruhában... szőrös lábbal, kilógó fanszőrrel. A hónalján szintúgy.

Szerintem azt se tudnák az emberek hogy nevessenek, vagy sírjanak.

27/136 anonim ***** válasza:
86%

Vicces látni ahogy evezredekig soha nem volt probléma a szőr a nőkön, most meg az elmúlt 100 ebben hirtelen mindenki hisztizik miatta.

A modern ferfiak imádnak úgy gondolni magukra mint harcosokra, védelmezőkre, akik túlélnének bármilyen zord körülményeket a fene nagy maszkulinitásukkal, de abban a pillanatban, hogy egy nő nem akar egy életen át szőrtelenítéssel foglalkozni, hogy úgy nézzen ki mint egy 14 éves szőrtelen kislány, beáll náluk a teljes idegösszeomlás.

Tudsz így is párt találni, de jóval nehezebben,mintha követnéd ezt a jelenlegi epillalos trendet.

Ha beszólnak ilyen miatt, akkor tudod, hogy amúgy is bunkó a férfi, és megúsztál egy kapcsolatot egy ilyennel. Ha viszont tisztelettudo, de nem tudja elviselni rajtad azta pár szál szőrt, akkor felesleges győzködni.

Erősen férfi szokás követelni, hogy a másik tegye félre a saját preferenciáit, máskülönben felszínes lesz.

Ahogy neked megvan a jogod ahhoz, hogy úgy nézzen ki a tested, ahogy akarod, úgy azoknak a férfiaknak is megvan a joguk emiatt visszautasítani, akikkel ismerkedsz.

2021. jan. 24. 20:19
 28/136 anonim ***** válasza:
82%

Kevés ilyen férfi van, igen kevés. De van! Az én párom is ilyen. Szőr-nem szőr, szeret mindenhogy. Nem érdekli, hogy borotválom e, epillálom e vagy meghagyom a francba. Azt mondta, ő engem szeret, az egész lényemet, így, ahogy vagyok.

Sajnos a mai "társkeresés" egy médiairányított húspiac. Van egy modell és arra áll be kb mindenki. Ha te kilógsz, akkor paff, nincs esély. Vannak üdítő kivételek, de azokat elő kell ásni a föld alól.

Különben ne csüggedj, az ide írogató, beszólogató emberek nagyrésze szexuálisan frusztrált kis kuki. Nem kell az ő véleményükre adni :D

2021. jan. 24. 20:20
 29/136 A kérdező kommentje:
24, ugyanis a bunkó beszólások nem az iq-mra érkeznek, hanem a szőrömre. Nagyon osztod azt észt, aztán 2 sort nem tudsz értelmezni...
2021. jan. 24. 20:22
 30/136 anonim ***** válasza:
92%
Aki beszól azzal ne törődj. Igen van esélyed párt találni.
2021. jan. 24. 20:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!