Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem először fordul elő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék szőrtelenítési tanácsokat kapni, mert én már döntöttem. Köszi!

2021. jan. 24. 19:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/136 A kérdező kommentje:
50, többet én utasítottam vissza bármi előtt. Nem külső jegyek miatt. De ez egy másik történet.
2021. jan. 24. 20:51
 52/136 anonim ***** válasza:
61%

Ha a női hónaljszőr undorító és igénytelen, a férfi miért nem?

Vannak nőies lábú férfiak, tegyük fel, hogy valakit látsz lábtól lefele, szőrös, addig undorodsz a szőrtől, meglátod, hogy pasi, és fú, már nem undi a göndör combszőr?

Amúgy én utálom mindenkin a szőrt, csak nőként nem is mondhatom, hogy ahogy írta valaki, nem majomhoz akarok bújni, hanem emberhez, bőrhöz. Elképzelhetetlen, hogy egy férfinak randin azt mondjam az ingból kikandikáló pamacsra célozva, hogy mondhatta volna előre, mi a helyzet, mert elhányom magam.

2021. jan. 24. 21:04
 53/136 anonim ***** válasza:
52%

Szepes Mária fürdőruhában, szőrös hónaljjal:

[link]

Szerintetek ez férfias?

2021. jan. 24. 21:05
 54/136 anonim ***** válasza:
44%
Keress magad mellé valami bushmant.
2021. jan. 24. 21:17
 55/136 peca1000 ***** válasza:
50%

Na és mièrt zavar az téged, hogy a pasiknak nem tetszel szőrösen, és ezt nyíltan közlik veled?

Ha pasit akarsz, szőrteleníts, de ne pi....csogj, hogy a kutyának sem kellesz így

2021. jan. 24. 21:21
 56/136 anonim ***** válasza:
61%
Bocs, de ez eleg sok. Biztos lesz aki igy szeret majd, de szamomra ez nagyon illuziorombolo, amit linkeltel kepet. Nincs ezzel gond, nem egymast keresnenk akkor. En is igenyes vagyok, borotvalkozok mindenhol, persze ferfikent labat ilyesmi nem. Ugy elsz ahogy szeretnel, de nem kene meglepodni hogy egy nem gusztusos egy non, es mem az az elvaras, hogy 3 naponta borotvald. De 1-2 hetente szerintem illene.
2021. jan. 24. 21:29
 57/136 Clay Morrow ***** válasza:
63%

#4124141 Kérdés ahol csak a férfi a xar

"Persze, you go girl, szőrös majom, de jaj ez a természetes, jól van csaje, hagyd a rossz férfiakat, nem érdemelnek meg"

Bezzeg a férfi csináltasson új frizurát, járjon sportolni, ne legyen dagadék, borotválkozzon ha nőt akar.

De ha a nő férfit akar, akkor lehet a legundorítóbb, hájasabb, szőrösebb utolsó senki is, mert a nőt így kell elfogadni, nem kell megfelelni.

Röhej.

2021. jan. 24. 22:07
 58/136 anonim ***** válasza:
37%

Hát ne haragudj, de ez tényleg nagyon visszataszító. Nincs valami hormonzavarod?

Azt meg egyszerűen nem értem miért érv, hogy száz éve nem volt ez divat. Elég sok minden nem volt divat száz éve amit ma minden további nélkül tök természetesen csinálunk.

Persze hagyhatod így továbbra is, de így eléggé megnehezíted a saját életed.

2021. jan. 24. 22:18
 59/136 Savlekotő ***** válasza:
18%
100 éve a fán éltünk visszamászhatsz nyugodtan csak közösségbe ne menj,egy férfi se akar farkas embert és bozótvágóval keresni azt,kezeltesd a Pco odat inkább..
2021. jan. 24. 22:23
 60/136 anonim ***** válasza:
35%
Kedves kerdezo. Ezek szerint troll vagy. Ez hormonzavar a javabol.
2021. jan. 24. 22:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!