Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?
Ilyenkor télen pl. a lábamat én sem szedem le. A karomat meg sosem, kicsit látszik, de nem érdekel annyira, hogy zavarjon (még senki sem szólt érte).
Intim terülteken meg amúgy sem szőrtelenítek. Nekem pl. viszket, kipattog, fáj, sőt folyásom is lesz, mikor leszedem ott lent, szóval ennyit arról, hogy "egészségesebb" csupaszon. Régebben borotváltam, aztán a párom is mondta miután elmondtam neki ezeket, hogy hagyjam a fenébe, ő nem pedofil, nem a csupaszra gerjed...
Kérdező, komoly kapcsolatban ezek nem témák. Persze a társkereső népénél, ahol 2 hét alatt el kell jutni az ágyig, náluk igen. De a férfiak sem egyformák, biztos van, akinél nem ez a prioritás.
Én is annak a pártján állok, amit sokan leírtak: ha a jelenlegi esztétikai normáktól eltérő a megjelenésed, akkor sajnos be kell vállalni pár pofont (én is vállaltam, bár teljesen más témával kapcsolatban). De ez van. Ne árulj zsákbamacskát, és idővel bevonzod azokat, akiknek így leszel jó. Az, hogy sokaknak nem tetszik, tény, de ezt te vállalod, vagyis vállalnod kell. Lehet puffogni a médiára, meg a korunk normáira, de nem leszel vele előrébb.
Ettől függetlenül másokat mocskolni, meg olyan szavakkal illetni, hogy majom, azért elég primitív dolog. Le lehet kommunikálni a saját véleményünket a másik sértegetése nélkül is.
109 ámulok és bámulok én is. Na meg nem mindenkinek erős a szőre, valakin észre sem venni pl, ha a lábán nem szedte le, maximum nagyítóval. A szőrös hónalj meg p*na csak az utóbbi 30 évben “nem normális”, előtte amióta ember él a Földön, az volt. Nem is értem, ki a fene nevelte fel ezeket a finnyás, picsogó férfiakat. Én szedem a szőreimet, de soha az életben nem találkoztam olyan férfival, aki bármennyit is törődött volna ezzel, sőt, azért nekem is van hogy visszanő itt-ott, majd megint leszedem, de a normális férfiak észre sem veszik, nem törődnek vele, hogy frissen szedtem-e, vagy pár napja, főleg kapcsolatban nem érdekel a kutyát sem. Utoljára akkor volt ez téma, mikor vinnyogó tini lányok voltunk, és egymást triggereltük vele. De a fiúkat már akkor sem érdekelte az egész. Ti barátaim, tini lányok vagytok. Sajnálom :D.
(Nem, nem az a baj, hogy nem tetszik, hanem hogy milyen indulatokat vált ki belőletek egy szőrösebb muff, ami ráadásul egy idegen nőé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!