Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem először fordul elő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék szőrtelenítési tanácsokat kapni, mert én már döntöttem. Köszi!

2021. jan. 24. 19:50
 121/136 anonim ***** válasza:
7%
De Savi, ugye te sem vagy szőrös? Nem lóg ki sehol a hányadék szőröd, ugye? Nem gombásodik a farkad a szőrtől, ugye?
2021. jan. 26. 19:05
 122/136 Savlekotő ***** válasza:
94%
Nem nem vagyok farkasember,de egy nőnél ha lemegy a bikiniben és szőrős láb hónalj,hát stb mutass bárkit akinek ez szép szexi stb,nem fogsz találni,mert még a nők is elfordulnak,sok nő még férfit sem akar majom embert,nem h férfi nőt..
2021. jan. 26. 19:09
 123/136 Clay Morrow ***** válasza:
26%

121:

Ő férfi, nem férfiakról szólt a kérdés, innentől 0 a mondanivalód.

112:

Direkt írtam más példát is, kicsit szélsőséges volt a négeres példám, de ennyit ér a ti "30 éve még nem így volt".

De akkor hozok más példát, hogy örüljön a fejed.

30 éve a nők nagyon másképp öltöztek, most meg a ti szőrös fajtátok is az akkori időkhöz képest nagyon lenge öltözetben mutatkozik, ezért miért nem rinyáltok?

Ha annyira régimódúak vagytok, meg egészséges ökoszisztémákat magatokon hordani, az sem káros az egészségre ha tetőtől talpig mindig felöltöztök. De valahogy sejtem, hogy az öltözködési stílusostok inkább hasonlít egy mai nőére, mintsem...

Neked ha meg nem hasznos, hogy nem izzadsz szarrá, mint egy bájgúnár, nem csípődik ide-tova a szőrszál - fájdalmat okozva és nem néznek utolsó igénytelen banyának, akkor oké, tartsd meg. Csak mondom, ne csodálkozz, ha a kutyának se fogsz kelleni és akkor többé ne tégy fel ilyen kérdést.

115:

Ha nem csak idecsöppentél volna, mint féreg a tormába, tudnád, hiszen már leírtam, hogy férfi létemre hol szőrtelenítek.

2021. jan. 26. 19:15
 124/136 Clay Morrow ***** válasza:
91%

xdddddddddddddddd

Itt szerintem neked kéne gyógyszert szedni :D

Nehogy egy kis energiát befektess, mert még a végén nagyon leizzadsz a sok szőrrel három kattintástól aztán mehetsz zuhanyozni megint (jobb esetben).

Ezzel meg csak minket igazoltok, még akik ellenünk is vannak majmozzák a szőrösöket.

Akárhogy teszitek veszitek, maradnak 3-an akik szőrösen szeretik, abból egyik idejön bőgni és téríteni, mert senkinek se kell, a többiről inkább szót sem ejtek, a maradék normális ember meg ápolja magát.

2021. jan. 26. 19:57
 125/136 anonim ***** válasza:
22%
A talpad is szoros amugy?!
2021. jan. 26. 20:54
 126/136 Clay Morrow ***** válasza:
43%

Ti vagytok a nagy szőrvédelmező huszárok, de kérdem én, hánynak van közületek vagy jönnek be igazán, a hosszú hajú pasik/rövid-nagyon rövid hajú nők? :)

Tuti a nullához konvergál.

2021. jan. 26. 21:12
 127/136 A kérdező kommentje:
Én éltem együtt hosszabb hajú férfival. Neki egy kicsit a válla alá ért. Gyönyörű volt. És kapaszkodj meg: a hajam kb. 3-4 centi, az elég rövid ahhoz hogy ócsárolni kezdj?
2021. jan. 26. 21:31
 128/136 Clay Morrow ***** válasza:
72%

xddddd

Na jó, nincs több kérdésem. Aki bőg azért, mert elutasítják és elítélik, mert nem szeret szőrteleníteni, mert az úgy természetes, rövid fazont hord a fején. Kicsit sem ellentmondásos.

2021. jan. 26. 22:41
 129/136 anonim ***** válasza:
97%
Kerdezo! Ha a fejeden nem esik nehezedre szort ritkitani, akkor masutt miert problemas? Szerintem csak fontoskodni akarsz...
2021. jan. 27. 00:05
 130/136 anonim ***** válasza:
67%
Felul rovid, alul hosszu?
2021. jan. 27. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!