Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?
Jaja, vicces lesz, mikor sírva jön haza suliból a kislány, miután csúfolják a fiúk, hogy jobban látszik az ő bajsza, mint az övéké.
Komolyan ennyi korlátolt hátramaradott van a világon, hogy az nem igaz, és ezek próbálják osztani az észt, ami nincs.
Az ilyen szőröspártiak mehetnek vissza a dzsungelbe bennszülöttek közé-módjára mezítláb élni, hiszen "pár" éve úgy élt mindenki, ott még hasznát is veszitek a lobogó undorító szőreiteknek. Jaj, hogy ez már nem buli, de az undorító lenövéseitek megszeretését másokra ráakasztani igen.
Csak azért mert rád és sok másra kihatással van a sok média-társadalmi elvárás, az csak a te szegénységi és korlátoltsági bizonyítványod.
Én nem azért szőrtelenítem a testem nagy részét férfiként, mert ez a menő, divat, hanem mert nekem így a jó, én így szeretem és másban is így szeretem, ha nincs egyezés, konfliktus van, nem? Aki meg rám akarja erőltetni, hogy de bizony szőrösen büdösen jó, fogadjam el úgy szeressem, az ne csodálkozzon már, ha én meg azt mondom, hogy csupaszon és tisztán a jó és nem fogok még barátkozni sem.
Az is természetes hogy az embereknek büdös a segge, valahogy még sincs oda senki a szagért, sem a tényért.
Gondolom az ilyen orangutánok sem a körmeiket nem vágják le, sem fodrászhoz nem járnak, hajat sem festenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!