Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék szőrtelenítési tanácsokat kapni, mert én már döntöttem. Köszi!2021. jan. 24. 19:50
41/136 anonim válasza:
Hát ez undorító, igen.
Felesleges az okait firtatni és történelmi példákat felhozni.. érvelgetni, nem érvelgetni. Erre nem izgul fel egy férfi, mert ha öszöntösen nem tetszik neki, akkor ez van. Akkor halott a szexualitás. Innentől kár vitázni.
42/136 anonim válasza:
Nincs semmi baj. Lesz párod. Lesz aki így is szeretni fog.
43/136 A kérdező kommentje:
É nem kötök bele semmibe. Itt eddig csak velem kötekedtek. Összemosni a fogmosást meg az epilálást óvodás szint vagy az se. Nyilván ha vannak érvek azt elfogadom de hülyeségre nem vagyok vevő 😂😂😂😂
2021. jan. 24. 20:36
44/136 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. A feleségem sem szőrtelenít sűrűn. Sőt. De nem cserélném le.
45/136 A kérdező kommentje:
Szuper!
2021. jan. 24. 20:40
46/136 anonim válasza:
Higienia! De felolem legyel budos es szoros.🐒 Vegulis te vagy itt, az akibol nem kernek...
47/136 Noren1989 válasza:
Azért hozzàtenném, hogy a kérdésnek amúgy is volt indikàtora. Kérdező: hàny pasiból hàny tette szóvà?
48/136 anonim válasza:
Ezért tart itt a világ, ahol... Halkan megsúgom, hogy 100 éve se volt divat, és volt bajuk? Nem...
Kérdező, ne állj le vitázni. Felesleges. :)
49/136 A kérdező kommentje:
Tavaly 14 férfival randiztam, abból 6-7 volt, akinél a személyes találkozón láttam hogy furán viselkedik és vagy nézi a lábam vagy oda sem mer nézni (nyáron volt). Néggyel eljutottunk az intimitásig, mindegyik tett megjegyzést ki finomabban ki egészen durván. A finom annyi volt hogy igazán szólhattam volna előre mert akkor jelzi, hogy neki ez nem pálya. A durvát le se írom, el se hinnétek kb. még én is alig hiszem el :(
2021. jan. 24. 20:44
50/136 anonim válasza:
Kaptál normális indokot is. Én budosebbnek érzem magam, ennyi. Te meg nem. Mások vagyunk. Bár az is elgondolkodtató, hogy 14 férfival randiztal tavaly, minden hónapban egy, +2. Mégsem lett ezekszerint egyikkel sem komoly. Nem biztos, hogy a szorzetemben keresnem a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!