Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?
Nő vagyok és nem szőr párti.
Intim higiénia. Mensikor is könnyebb tisztán tartani.
A hónaj kutya nagyon visszataszító, ahogy a szőrös láb is.
És ennek semmi köze ahhoz, hogy van pasid vagy szingli vagy.
A testápolás alaptartozéka.
Ha igénytelen vagy akkor nem.
És te szeretnéd a férfiakat meg győzni arról, hogy ezt az igénytelen oldalad fogadják el.
Egyrészt, ha a nőkön igénytelen a szőr, akkor a férfiakon is az. Másrészt már hogy a rossebbe lenne gáz vagy igénytelen az, ami természetesed odanő valahová? :D
De mindig vannak ilyen felszopó punik ("én nő vagyok, és szerintem gáz, és mivel nő vagyok, az én véleményem nyilván kvára releváns és tévedhetetlen pláne nőügyekben, hangozzék az bármilyen ostobán!"), akik lesik a pasik minden vágyát és kielégítik azokat kényszeresen, miközben arra hivatkoznak hogy "én akarom így, mert én így érzem jól magam" jólvanakkor, egészségedre.
A hasamrol meg a kezemrol nem azert nem szedem le a szort, mert retro vagyok, hanem mert nincsen.
Tehat te egyreszt egy atavisztikusan szoros no vagy, masreszt nem is ohajtasz tenni semmit?
Micsoda szemet ferfiak!
Én például sokkal büdösebbnek is érzem magam, amikor hagyom visszanőni vakamennyire a hónaljamon a szőrt epiláláshoz, illetve intim tájékon is, hiába használok nap közben is intim kendőt. Engem már csak emiatt is zavar, pedig napi 2x fürdök, de szőrösen érezhetően erősebbek a kellemetlen szagok.
De lehet, hogy ezt csak én tapasztalom.
Ha te nem szőrtelenítesz akkor nincs viszonyítási alapod. Én is úgy vagyok vele, ha borostás vagyok, akkor fogadja el a párom, mert nem fogom 3 naponta borotválni miatta az intim részeket, mert fájdalmas lenne. A hónaljamon meg a lábamon meg epilalok/gyantáztatok, ahhoz meg valamennyire vissza kell növeszteni. De azt elképzelni nem tudom, hogy bárhol is kunkorodjon rajtam a szőr...
Igen, ez a "divat", amit látunk kicsi korunk óta, viszont én nem divatból szedem le, hanem így komfortosabban érzem magam. Valami célja biztos, hogy van a szőrnek, de én csak a negatívumokat tapasztalom, amikor hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!