Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem először fordul elő hogy egy férfi megjegyzést tesz a szőrömre.Nem szeretnék epillálni a továbbiakban sem. Meg lehet győzni őket? Vagy esélytelen így párt találni?
Hát szerintem 2 lehetőség van. Ha neked valamiért fontos a szőrzeted, és ragaszkodsz hozzá, akkor ne szedd le, és várj az ezerből egy pasira akit ez nem zavar/erre izgul.
Ha meg az zavar, hogy nem tetszel a férfiaknak igy, pár naponta 2perc alatt borotvald le, és több siker ér a tarskeresesben.
Nem olyan bonyolult,csak választani kell neked mi a fontosabb. Mint ahogy minden férfi is szabadon választhat, hogy nrki a szőrös vagy a szőrtelen nő tetszik jobban.
"De ha a nő férfit akar, akkor lehet a legundorítóbb, hájasabb, szőrösebb utolsó senki is, mert a nőt így kell elfogadni, nem kell megfelelni."
Itt annyi van pont elvárva, amit a férfi is ad. Szőr ugyanott. Egyenlőbb nem lehetne.
Akit zavar a férfin a szőr, az is nyugodtan kereshet olyat szőrteleníti magát.
Nem értem miért lenne gond, vagy túlzó elvaras, hogy ha egy férfinek nem tetszik, nem indítja be a szőr, akkor nem randizik többet olyan nővel, aki nem tetszik neki?
Senkinek nem kell minden ellenkező nemut vonzónak találni, lehet addig keresgélni, amíg a kereslet kínálat találkozik. Tök mindegy hogy itt a szőrről van szó vagy bármi másról.
Most néztem meg a képet... hormonprobléma?? Ez egy normális, szőrös láb, igen, női is. Az, hogy nem láttok ilyet mostanában... Ha lenne egy zombiapokalipszis, igencsak meglepődnétek.
Én konkrétan az államon növő vastag, fekete szőrökkel (nemcsak 1-2!, és direkt nem szedtem le, hogy megnézhessék) mentem el nőgyógyászhoz, két endohoz, és hormonvizsgálatra. Ott kiderült, hogy a tesztoszteronszintem alig éri el a minimum szintet, aminek lennie kell.
Manapság felnőtt egy generáció, aki élőben nem látott szőrös nőt, és a természetességet hormonbetegségnek veszik.
"Akit zavar a férfin a szőr, az is nyugodtan kereshet olyat szőrteleníti magát."
Ezzel csak az a baj, hogy a szőrtelenítés az összes nőtől el van várva, férfi meg kevés van, aki kívánatos szőrtelen.
De hát ez, hogy el van várva, nem igaz. Nem muszáj leborotvalni, csak most az a szokás, ezert aki nem szőrtelenít az szokatlan, furcsa, ezért kevesebb férfinek tetszik, ez van.
Sok mindenre igaz ez, lehet neked se tetszene egy férfi harisnyaban, rizsporos parokaban pedig pár 100eve az volt vonzó.
Ez mindig valtozik, hogy mi az aktuális kozizles, divat. De szabadon lehet választani hogy valaki követi ezt vagy nem, és azzal ha nem követi vállalja, hogy kevesebb embernek tetszik és hogy furcsának találják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!