Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a dagadt nőknek jövök be?
Esküszöm nem bántás a kérdés. Semmi bajom nincs a kövér nőkkel, de miért csak nekik jövök be?
Rendszeresen sportolok, konkrétan futok, bringázok heti többször, néha túra is jatszik. Nem dohányzom, nem iszok, nem eszek szemét kaját, tudatosan élek. 190 centi vagyok és 99,5 kg. Még csak mackósnak sem mondhatom magam, ugyan kb. 5 kg-tól még szeretnék megszabadulni (111 kilóról kezdtem) és tökély lesz minden számomra. Jó, az tény, hogy nem járok edzőterembe, nem vagyok izmos, de nem is fogok járni, mert engem az nem fáraszt le kellőképpen, mint a futás és nem tervem kigyúrtnak lenni.
Ennek ellenére folyamatosan csak a kövér nőknek jövök be. Nem hinném, hogy csúnya lennék, mert voltak már csinos barátnőim és netes oldal alapján is képen 6.2/10 pontot kaptam a fejemre 130 vélemény alapján. Akkor mégis miért nem tudok legalább egy átlagos alkatú nőnek tetszeni?
Ez az utolsó kép nem rossz.
Itt nem tűnsz túlsúlyosnak...
Amikor ez készült, hány kiló voltál?
Szerintem ez alapján lehet nem csak duci barátnőd....
Nyugi!
"Szerintem 190 cm hez a sportos alkat max 85 kg-így jöhet szóba..."
Én 190cm-hez, 105kg társul. 20 éve kondizom, a karom 45ös, van pici has, s a testzsírszázalékom 15-20% között mozog. Tehát dagadt ezek szerint. 10% testzsír alatt csak rövid ideig lehet, különben idegbeteg leszel a ch hiány miatt. De természetesen értem a fogyatékosokat, h semmi nem jó...
Itt nem arról van szó. Hanem a kérdező semmi extra de szerinte az ő szintje a vékony, atlétikus, sportos nő. És felháborodik, amikor az ilyen nőknek inkább olyan pasi kell, aki meg őhozzá illik. És leszólja a kövér nőket azért mert egyáltalán próbálkoznak.
Simán találhat csinos nőt, mert más előnytelen külsejű pasinak is van jó nője, de azért a szintje nem a vékony nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!