Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell a nőknek sportolnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a nőknek sportolnia, hogy kelljen a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Komolyan a mai igények, régen nem volt baj a skinnyfat nőkkel, most csak azt hallani, hogy aki nem sportol, az igénytelen, szülés után rögtön vissa kell nyerni az alakot, ha van rajtad 5 kg súlyfelesleg, ami nem jól oszlik el, akkor menj eddzeni, ha lapos a feneked, akkor menj terembe súlyzózni, mert ez kell hogy jól nézz ki...

2020. jún. 22. 17:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%
Legalább a nők képesek egy szépen kidolgozott test elérésére, de mi lesz azokkal a férfiakkal, akiknek kisméretű a péniszük? Azt melyik edzőteremben lehet feltornázni?
2020. jún. 22. 17:23
 2/21 anonim ***** válasza:
49%
Miért, a saját egészséged és jó közérzeted érdekében nem mennél el sportolni? Én azt gondolom, hogy a szép test inkább következmény, semmint cél. Egyszerûen jó megpörgetni a vérkeringésemet. Jó érezni a saját fejlôdésedet, hogy egyre többre vagy képes. Ma pl.nagyon szuper érzés volt, hogy ugyanaz az edzés, ami múlt héten nagyon megterhelônek tûnt, az ma könnyedén ment.
2020. jún. 22. 17:27
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes, én azt olvasom itt nap mint nap, hogy mennyire igénytelenek a férfiak, bármilyen (mondom BÁRMILYEN) nő megfelel nekik, csak punci legyen a két láb között és azért legyen pulzusa.

Akkor most hogy is van?

2020. jún. 22. 17:29
 4/21 anonim ***** válasza:
30%

Ezzel a legtöbb nő a többi nőnek akar megfelelni.

1000-ből 999 férfi sosem teheti meg, hogy azt mondja, hogy neki nem kell egy ilyen alakú nő, mert ez neki kövér: [link]

2020. jún. 22. 17:30
 5/21 A kérdező kommentje:
Egy alkalomra, ha felkínálkozik valaki akkor jó bárki, de hogy felvállaljátok és kitartsatok mellette, ne menjetek félre, kell ez az "igényesség" ahogy írjátok, mert ha nem sportol egy nő, akkor már lassan igénytelennek számít...
2020. jún. 22. 17:31
 6/21 A kérdező kommentje:
4! Ez kb a tökéletes női alak, ha ezzel is baja van valakinek, akkor nagyobb a gond mint hittem...
2020. jún. 22. 17:33
 7/21 Ollókezű Edward ***** válasza:
83%
Ugyanazért, amiért a kövér, beles-terheshasas pasiknak is ugyanezt mondjuk. A kövérség egyszerűen nem vonzó a legtöbb férfinak. Persze van olyan, akinek igen, nem tiltja meg senki, hogy ilyet keress magadnak. Ez az egyik oldala a dolognak, a másik pedig az, hogy a sportolástól jobban is érzed magad és egészségesebb leszel. Teszel saját magadért. Ez már önmagában is vonzó. Nem is értem, hogy képesek emberek úgy élni, hogy nem vágynak a megújulásra, arra, hogy tegyenek magukért.
2020. jún. 22. 17:34
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem a kövér nőknek mondjátok, ez a lényeg, hanem minden nőnek, akin van zsír a mellén és a fenekén kívül. Mert ha nem edzel, nem vagy elég formás, nem vagy elég feszes a mai férfiaknak. Mint mondtam, a skinny fat alak már nem vonzó nektek, akkor se ha 50 kg a nő.
2020. jún. 22. 17:37
 9/21 Ollókezű Edward ***** válasza:
92%
Én is nő vagyok, Cuncika, és rajtam is van felesleg. Én a kérdésírogatás helyett inkább dolgozok a kertben, vagy elmegyek biciklizni, vagy jógázok egy kiadósat. Ennyi a különbség.
2020. jún. 22. 17:42
 10/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát te valami alternatív valóságban élhetsz. A legkövérebb nőknek is simán van párjuk. Ja várjál... te überpasit szeretnél. Ja, hát értük valóban makulátlanul kell kinézni.
2020. jún. 22. 17:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!