Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a nőknek sportolnia, hogy kelljen a férfiaknak?
172cm-hez 57kg vagyok 2 szülés után, elôtte 60 voltam. Utálok sportolni, nem is sportoltam rendszeresen soha. Vékony alkat vagyok genetikailag, nem jön rám felesleg, a szülés után is mind lement anélkül, hogy bármit tettem volna. De izmos se vagyok, nevezhetsz skinny fat-nek. Egy fekvôtámaszt nem tudok kinyomni.
A sportolás hiánya nem okozott nálam soha társkeresési problémát. A komoly párkapcsolathoz meg éppen nem az a lényeg, hogy edzôteremben pörögj és 30 éven át feszes maradj, hanem hogy természetre mennyire passzol a férfi és a nô. Akinek te vagy a “lelke másik fele”, azt nem fogja zavarni, ha ráncosabb vagy kicsit plöttyedtebb leszel idôvel. Nyilván ha felszedsz 20 kilót, akkor kiábrándulhat. De egy mondjuk 5 kilón belüli súlyingadozás, vagy ha abbahagyod a sportot, emiatt ugyanannyi súly mellett feszesbôl kicsit plöttyedt leszel, vagy szülés után kötényhasad marad, az nem fog számítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!