Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell a nőknek sportolnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a nőknek sportolnia, hogy kelljen a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Komolyan a mai igények, régen nem volt baj a skinnyfat nőkkel, most csak azt hallani, hogy aki nem sportol, az igénytelen, szülés után rögtön vissa kell nyerni az alakot, ha van rajtad 5 kg súlyfelesleg, ami nem jól oszlik el, akkor menj eddzeni, ha lapos a feneked, akkor menj terembe súlyzózni, mert ez kell hogy jól nézz ki...

2020. jún. 22. 17:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Ahogy írod: komolyak az igények manapság. És ez csak egy a rengeteg közül. Minden más téren is van bőven. Folyamatosan, 24/7 hoznod kell egy magas színvonalat mindenben, különben nem kellesz, értéktelen vagy.

Én is skinnyfat vagyok. Bár inkább skinny, csak az alhasamon van egy minimális fat. És gyűlölök mozogni, középiskolára már kibuliztam magamnak egy teljes felmentést tesiből (van egy pici szívproblémám, arra hivatkozva sikerült), én azóta üldögélek. Hát nem is vagyok elég jó...

2020. jún. 22. 18:02
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

"de mi lesz azokkal a férfiakkal, akiknek kisméretű a péniszük? "

Hát megtanulod elfogadni és nem frusztrálni magad rajta, nők többségét nem érdekli a méret, hanem a stílus, tapasztalat meg sok más. A méret főleg a férfiak mániája.

2020. jún. 22. 18:11
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Nálam nem a legfontosabb, hogy a nő sportoljon, azért vannak kivételek.
2020. jún. 22. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem sportol, akkor is kell a férfiaknak.. csak nem a kockás hasú hercegeknek fehér lovon.
2020. jún. 22. 19:19
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha jó pasit akarsz, legyél jó nő. Ha elhanyagolt nő vagy, érd be elhanyagolt pasival. Ilyen egyszerű.
2020. jún. 22. 19:35
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
Ez szerintem hülyeség. Nekem a fat-fat nők tetszenek, magyarul az igen kövérek. Jó pasi vagyok. Meg kell tudni választani a "célközönségedet", és azok igényeinek megfelelni.
2020. jún. 22. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem teljesen egyéni ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be.

Én pl. nem lennék együtt soha olyan nővel aki állandóan az edzőteremben ugrál és folyton számolgatja a kalóriákat. Az nem baj, ha néha néha elmegy edzeni, vagy futni de ne erről szóljon az élete és főleg ne erőltesse rám is. Felőlem lehet túlsúlyos is, ha amúgy aranyos, megértő és kedves lány akivel öröm együtt lenni. És lehet a világ legjobb alakú, legszebb arcú csaja is, ha kiállhatatlan a személyisége és szexen kívül nem viselném el 10 percig sem.

2020. jún. 22. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
10%
A teljesebb átlagos, sportot hírből nem ismerő csajokhoz is sor áll. Nem ott van nálad sem a probléma
2020. jún. 22. 22:23
 19/21 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
18-as: Ez honnan jön? Sosem értettem. Sem nálam, sem a nőismerőseimnél nem álltak sorban a pasik. Bár lehet, hogy neked csak a szuper jó csajok a nők, a többiek meg csak úgy vannak :)
2020. jún. 22. 22:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, sportolok (heti 5-6-szor), ez a hobbim. Nem azért csinálom, hogy bárkinek megfeleljek, hanem mert az életem része lett jó pár éve, nagyon sokat hozzátesz a testi-lelki jóllétemhez, egészségemhez.

Jelenleg egyedülálló vagyok, de nyílvánvalóan akkor sem fogom abbahagyni, ha lesz párkapcsolatom.

Az utcán egyébként én azt látom, hogy sok kövér nőnek van párja, szóval nem hiszem, hogy a sportolás hiánya kizáró ok sok férfinál.

33N

2020. jún. 23. 09:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!