Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmosabb Nöknek könnyű vagy nehéz a társkeresés? Hogyan viszonyulnak a férfiak akár külső megjelenésetekhez, akár életmódotokhoz? Van aki meghátrál ezek láttán, hallatán?
Sosem a kinézet a lényeg.
A kisugárzás.
Lehetsz 100kg, vagy 60.
A női testépítők taszítanak, mert nem nőiesek.
De egy sportos, izmos nő nagyon is vonzó számomra.
Én kicsit izmosabb vagyok, mint azok akikkek együtt járok edzésekre (küzdősport) és ez láthatóan zavarja a legtöbb férfit, főleg mikor jobban csinálok valamit mint ők vagy ha legyőzöm őket. Sajnos ez van, miattuk nem fogom visszafogni magam.
Párkeresésben sem a legideálisabb, főleg mivel még magas is vagyok. Sokszor érzem úgy, hogy egyedül is maradok😔
24/nő
Egészen más a testépítő kinézetű, izommal tömött nő, mint egy nőiesen sportos, izmos nő.
Pl. női úszók, evezősök, kézilabdázók, vívók nagyon nőiesek (és vonzók) szoktak lenni. Pedig nyilvánvaló, hogy egy BL-győztes csapat kézilabdása, vagy egy olimpiai bajnok evezős azért igencsak izmos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!