Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Natív amerikai őslakos pasikról vélemény?
rezervátumban:D
amugy nekem is betömnének, de magyarországon neműimnek h bárhol összefutsz velük. költözz amerikaba.
Én egyetlen olyan személyt sem ismerek, aki indián lenne. (Legalábbis nem tudok róla.) Szerintem Magyarországon nagyon kicsi az arányuk az összlakossághoz viszonyítva.
Szerintem Észak-Amerikaban a legkönnyebb velük ismerkedni.
Fú kérdező, ez azért elég súlyos és nagyon sokat elmond rólad, hogy ilyen úton keresel társat.
Ha az ember a személyiség alapján keres, azt megértem. Ha az ember kinézet alapján keres, azt megértem. Azt viszont nem értem meg, hogy hogyan is lehet az alapján keresni, hogy őslakos-e az illető. Egész egyszerűen beszarás itt néhány ember gondolkodása.
Tíz nagyon hasonló ember közül szerinted ki tudnád választani kinézet alapján, hogy melyikük az őslakos? Erősen kétlem, így viszont totális hülyeség ez a kérdés és megközelítés.
Aluljárókban vagy a sétálóutcákon időnként találkozhatsz indián zenészekkel(peruiak és bolíviaiak többnyire) :-)
De ha kimész az amerikai kontinensre ott sokkal jobb esélyeid vannak ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!