Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, férfiak, nektek mennyire jön be az "amerikai mosoly" az ellenkező nemen?
Tudjátok, az a fogvicsorgatós típusú mosoly. Főleg a vörös szőnyegen felvonuló sztárokon lehet látni. Amerikai fullvigyornak is szokták hívni:
Nektek bejön ez a fajta mosoly? Mennyire tartjátok vonzónak?
Elég érdekesek olyankor 😂😂 mintha kicsit sok lett volna az esti kólából 😅
Nekem nem jön be se férfinél se nőnél
A kétoldalt felcsipeszelt arcú a legjobb. :D
Amúgy a mosoly, ha őszinte, az mindig vonzó, akár kicsi, akár széles szájú, persze nem árt, ha a fogak is esztétikusak. Az erőltetett bájvigyor nem jön be.
Mindenki úgy mosolyog, ahogy akar és ahogy tud. :-)
Figyi, nekem olyan a fogsorom (és hiába volt még szabályozva is, akkor is ilyen), hogy nem tudok csukott szájjal szépen, őszintének látszón mosolyogni, csak úgy, ha a felső fogsorom is látszik. Jó, nem vicsorgok direkt, de reflexből nem megy másképp. Hülyén is nézek ki a személyi igazolvány fotómon, mert ott meg rám szóltak fotózáskor, hogy zárjam össze a szám, mert nem látszhatnak a fogaim a képen.
A szemem nélkül én nem tudok. Vicsorogni meg nem szoktam, mert előreálló fogú gyerek voltam, fix fogszabályzóval és bár szép fogsorom van már, az maradt bennem, hogy a fogam nem villantom mosolyhoz, nevetésnél látják csak.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!