Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tunhetnek elerhetobbnek? L
Forgalmas helyen dolgozom, mosolyogni es kedvesnek alap dolog a vendegekkel szemben, akkor is , ha nem vidam a hangulatom. Ezt altalaban ennyiben is hagyjak a pasik, gondolom tudjak, hogy munkambol kifolyolag vagyok nyitott, nem azert mert bejon egyik, masik srac.
Utcan setalva komoly szoktam lenni, nem mosolygok, nem tudok csak ugy, indok nelkul , setalgatva, raadasul egyedul vigyorogni. A szam is alapbol lefele gorbul.
Engem nem szoktam csak ugy ferfiak leszolitani, gondolom a kisugarzasom nem epp meg nyero, ezen szeretnek javitani. Milyen lepeseket tehetek az ugy erdekeben? Szeretnek nyitottabbnak tunni, szeretnem, ha elerhetobb lehetnek a ferfiak szamara.
22l
Az utca alapból egy halálraítélt ügy. A legtöbb ember megy valahová, célja van, nem csak sétálgat , dolgozni megy tanulni megy, ismerőshöz vonathoz buszhoz az utca nem jó.
Viszont a munkádból kifolyólag sok emberrel találkozol, lehetsz beszédesem, többet kérdezel beszélgetsz azzal aki szimpatikus neked, esetleg le is ülsz, vagy megkérdezed munka után nincs e kedve találkozni. Te is kezdeményezhetsz.
Gondolom nem sztirpíztáncosnő vagy.
A helyzet ,hogy nem tudok flortolni, sosem tudtam. :D Mondtak is mar.
Meg vannak persze, hogy mik azok a jelek , amiket a masik fele kuldenem kellene, de eroltetten csinalom.
Viszont ha kezdemenyeznek, es latom , hogy en szimpatikus vagyok a masiknak, en is probalok nyitni fele.
annyit tenyleg tehetsz, hogy aki bejön, ramosolyogsz, keresed vele a szemkontaktust, stb.
ha vezsi a lapot odamegy valami idnokka
es ez még nem flortoles.
És akkor az a megoldás, hogy azt mondod, te nem tudsz, ez van?
Ezt egy férfi is mondhatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!