Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerikában, Georgiában egy magániskolába. Van egy fiú a suliban [ő 17, (amerikai), én 15], aki az utóbbi napokban elég sokszor figyel rám, nézi mit csinálok, ha észreveszem rámmosolyog, stb?
Tegnap egy barátnőmmel könyvet olvastunk az ő telefonján, és én vissza akartam még lapozni, de ő nem, és ezen vitatkoztunk. Egyszer csak meghallom, ahogy ez a srác szólogat (ő + 2 haverja ültek 1 kanapén, meg még 3 lány 1en és 4 lány még 1en). Felnézek, és kb mindenki minket néz, hogy mit csinálunk. Majd ránézek a srácra, és rámkacsint. Ezután remekül elbújtam a fal mögé barátnőm telefonjával, higy nyugodtan olvashassak, ő meg nem értette mi van. xD
Még a "veszekedés NK" előtt magyaráztam neki a határon túl élő magyarokról, és azt láttam a szemem sarkából, hogy a srác állandóan engem néz félmosollyal a száján.
Na most. Ez eddig szép és oké, és tudom is mit jelentene. Magyarorazágon.
A srácnak van barátnője (1,5 éves kapcsolat), és egy itteni (tehát amerikai) anyuka szerintsok embernek van barátja/legjobb barátja a másik nemből (de neki nem mondtam csak annyit, h a fiú kedves velem).
Szerintetek? Nem nagyon értek az amcsikhoz, segítség! ><'
Most ért haza a "tesóm", kb azzal indított, hogyhallottam xy-tól, hogy tetszik ez a srác. Majd mondta, h cuki stb. majd a végén hozzátette: amúgy a srác tegnap megkérdezte tőlem, hogy ő bejön-e neked.
Ashlee ma tudta meg ezt a cuccost, úgyhogy tegnap azt mondta a srácnak, hogy nem tudja (meg amúgy sem árulna el 😁). De ezek szerint a srác előbb tudott mindent, mint én. xD :')
Rendben Kevin, észben tartom. 😁
(Amúgy megvenném, ha meg lehetne)
Can 2 bajom van 😔
1. Annyira nem jó az angolom, hogy ezt megtegyem
2. Egy olyan ember, akinek barátnője van, ha bejövök neki valamennyire is, tuti nek fogja megmondani :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!