Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Reális ez?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta érzem ezt ki kell adnom.Miért érzem úgy, hogy a magyar fiúk rosszak (Szombathelyen élek) s nem tudok olyat találni aki megérdemelne engem? Amerikában,Németországban teljesen más a helyzt.Úgy vettem észre ott sokkal különlegesebb,jobb gondolkodású fiúk vannak.De kimenni meg maximum ösztöndíjjal tudnék 16 éves korom körül de most is úgy érzem dúlnak bennem a hormonok.Mit gondoltok,van ennek valóságalapja? Mt tegyek?2016. nov. 3. 22:40
1/11 anonim válasza:
Szerintem ez baromság. Ott se jobb a helyzet, de ha utazni akarsz, hát utazz
2/11 anonim válasza:
Vagy lehet nem csak mindig a macsó parasztoknak kéne esélyt adni hanem néha a visszahúzódobb nyominak is aki tényleg szeretne.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem! Épp ez az! Nekem az ilyen visszahúzódó,de közben ha megismer megnyíló fiúk kellenek utálom a páva,pénzével kacérkodó ,tömeg alakokat.De ilyen kivételeket meg nem találok,s külföldö úgy vettem észre más a helyzet.
2016. nov. 3. 22:57
4/11 anonim válasza:
Ohh ja a magunkfajtákat sose veszik észre vagy ha igen akkor csak szopatják. Tudom jól, mert most is egymás után 2 csajra is vártam hónapokat és a végén mindegyik átvert. Pontosan ezért lenne érdemes bunkóvá válni, csak az sem megy.
5/11 A kérdező kommentje:
Látod? Ezt utálom a mai társadalomban.Nekem mindeképp visszahúzódó fiú kéne,aki ismerkedés után képes megnyílni.Akinek van szókincse,nem tömeg,nincs közösségi oldala ( élőben az ismerkedést,telefonálást preferálom),természetesen vonzódás is szükséges.És én ilyen fiút a környzetemben nem találtam,sőt sehol sem errefele.Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid voltak lányoknál.Hidd el minden jobb lesz.
2016. nov. 3. 23:11
6/11 anonim válasza:
Dehogy lesz, évek óta csak szivatnak, már meguntam, inkább leszek egyedül, akkor legalább nem kell csalódnom.
7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem rossz a hozzáállásod,mert kivétel mindig van.Figyi,légy nyitott a többi majd kialakul.
2016. nov. 3. 23:21
8/11 anonim válasza:
2x fölött vagyok és eddig nem alakult csak nagyobbnál nagyobb szivatások, itt már nincs miben reménykedni.
9/11 anonim válasza:
Lehet Magyarországon is visszahúzódó, aranyos srácokat találni. A példa rá a volt barátom. Csak nehogy úgy járj vele mint én, hogy az anyukájáról úgy kell 21 évesen is leválasztani...
A német/osztrák fiúkkal nincs személyes tapasztalatom parkapcsolat terén viszont iszonyat bunkók tudnak lenni es sokat isznak...
Szeintem egy kapcsolatban fontos az, hogy megértsd a másikat 110 százalékban, es ha nincs megfelelő nyelv kettőtök között, nem tudod adott esetben németül (néha magyarul is nehéz kifejteni) elmondani mit érzel, az szerintem nem működik...
21L
10/11 A kérdező kommentje:
Nyelvvizsgám van,tudom az angolt.:)
Köszönöm Szépen!
2016. nov. 5. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!