Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit gondoltok mit jelent ez a...

Mit gondoltok mit jelent ez a borzasztó álom?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy elvetéltem, pedig nem is vagyok terhes. Iszonyat módon sírtam, aztán ahogy menni kellett a műtőbe át kellett vágni egy négyszögletű udvaron, majd lemenni egy nagyon alacsony mennyezetű kőlépcsőn, ami meredek volt és alig látszott az alja. Pánik tört rám és egyre azt hajtogattam hogy én ezt nem bírom és nem akarom. Az utolsó emlék ami megmaradt ebből a nyomasztó borzalomból, hogy nyílik előttem a műtő ajtaja és látom hogy minden zöld odabenn. Ennél a pontnál riadtam fel.

Van bármi ötlet hogy mi lehet ez?

2016. júl. 31. 23:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden normális embernek értelmes álmai vannak,de csak értelmes emberek közt van aki érti is azokat.

Nyilván nem jósálom!Ne figyelj az álom történetére,csak fogalmazd meg azt az érzést,amikor ezt álmogtad!

Valamiért ez az érzés lett úrrá álmodban.

Néhány nyom:

Bizonytalanság női értékeidben,

az udvar,az élettered

a lefele vezető lépcső,valami félelmetesen misztikus dolog a környezetedben

Valamitől meg kell válnod,amit értékesnek,fontosnak érzel.

2016. aug. 1. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!