Gyakran azt álmodom hogy kihullanak/kitörnek a fogaim. Ez mit jelent? 17F
Figyelt kérdés
Régebben azt álmodtam párszor, hogy csak úgy kihullanak a fogaim, miközben egy szakadék felett "lebegek". Egyszer azt is álmodtam hogy az álmomban egy teherautó platóján ébredtem és elraboltak, közben észrevettem hogy kihúzták az összes fogamat és kiveséztek. Viszont mostanában sokszor azt álmodom hogy kinyújtom az állkapcsomat, az alsó fogsoromat a felső fogsorom elé teszem, majd összecsukom a szám. Ezután az állkapcsomat lassan hátrahúzom, melynek következtében az alsó és felső fogaim kitörik egymást. Nem tudom miért de nem tudom ezt közben abbahagyni, egyféle kényszert érzek rá. Mikorra már az elől lévő fogaim kitörtek az annyira fáj hogy már az álmomban sírok (a valóságban nem, csak az álmomban) és ekkor ébredek fel és leellenőrzöm a fogaimat hogy megvannak-e. Nagyon félek hogy ezt egyszer alvás közben a valóságban is megcsinálom. Ezek az álmok mit jelentenek? Régen fogszabályzóm volt és egy ideje fogorvos akarok lenni, ezeknek lehet valami köze hozzá?2016. júl. 31. 09:33
1/6 anonim válasza:
Megéled a dühödet. Mersz agresszív lenni ha bántanak?
Megvéded magadat ha kell?
2/6 A kérdező kommentje:
Helyzettől függ
2016. júl. 31. 10:15
3/6 anonim válasza:
Szerencset vagy halált.
Tudom kene a teljes almot akkor tudnam kronkrétan megmondani.
4/6 anonim válasza:
Hát, nemtudom, de én a múltkor PL azt álmodtam eggyik nap, hogy kihullott a hajam! :D 14/F Nemtudom mitől lehetett, de a hajam szerencsére a helyén van! :)
Vagy néhány nappal azelőtt: Egy kutya letépte a fél karomat, azt azt sem tudom hogy miért álmodtam, de hát jött! Sok ilyen "élményem" volt már 14 év alatt, de azzal el lennék reggelig!
5/6 anonim válasza:
Ismét egy fogas kérdés!
Foggal,körömmel-fogához veri...-fogára való...-fáj a foga rá...beletört a foga...
Mindezek a szólások,az akarat érvényesülését jelzik.
Úgy érzed,nem vagy képes az akaratodat érvényesíteni.
6/6 anonim válasza:
Vannak álomfejtők, akik szerint a fogsor a családot jelenti/szimbolizálja az álmokban. Nem lehet, hogy a te esetedben nem túl összetartó a családod és viszálykodások is vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!