Mit jelent, ha álmomban kihullanak a fogaim?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy állok a tükör előtt mozognak a fogaim és köpködöm ki őket a tenyerembe. A tükörben utána próbálom vissza tenni őket, de ugyan úgy kiesik. Van, ami csak félig jött ki és feketés (rohadt) van, ami teljesen és fehér. Nagyon rossz érzés volt. Utána már az összes fogam mozgott és mivel este volt, nem tudtam fogászatra menni, ezért csak tovább tartottam a szám elé a kezemet és tovább köpködtem ki a fogaimat.2014. aug. 19. 07:52
1/14 anonim válasza:
Én is álmodtam hasonlót nem is egyszer. Ne aggódj, semmi jelentősége nincs! Nekem se lett semmi bajom, ébredés után minden rendben volt.
2/14 anonim válasza:
Szorongás, rettegés, tehetetlenségérzés, szégyenérzet, megemésztetlen érzelmek is lehetnek.
3/14 Vajda Gábor válasza:
És ha valaki álmában üveget(!!!) rágcsál?....
4/14 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mit akar ezzel a tudatalattid, ha megbízható információra vágysz, akkor kérdezd meg tőle. Más emberek kitalációira és sejtéseire nem hallgatnék a helyedben.
5/14 anonim válasza:
Lehet, hogy álmodban skorbutod van! :P :D
6/14 anonim válasza:
Nekem azt mondták, ha álmomban látom a fogam vakalim meg fog halni.
7/14 anonim válasza:
Valaki meg fog halni, vagy valami rossz dolog fog történni.
8/14 anonim válasza:
Vagy ennyire félsz a fogorvostól vagy ennyire félted a fogaidat--> és ez fordult a visszájára.
9/14 anonim válasza:
férjem és a kollegái rendszeresen ilyeneket álmodnak - fogtechnikusok :)
10/14 anonim válasza:
Valaki ki fogja verni őket? :O (amit megálmodsz az megtörténik veled?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!