Mit jelent, ha álmomban kihullanak a fogaim?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy állok a tükör előtt mozognak a fogaim és köpködöm ki őket a tenyerembe. A tükörben utána próbálom vissza tenni őket, de ugyan úgy kiesik. Van, ami csak félig jött ki és feketés (rohadt) van, ami teljesen és fehér. Nagyon rossz érzés volt. Utána már az összes fogam mozgott és mivel este volt, nem tudtam fogászatra menni, ezért csak tovább tartottam a szám elé a kezemet és tovább köpködtem ki a fogaimat.2014. aug. 19. 07:52
11/14 anonim válasza:
Nekem egyik haveromnak meséltem erről az álmomról utánanézett és kiderült hogy a férfiassággal kapcsolatos, hogy azt jelenti hogy úgy érzed csődöt mondasz mint férfi. Azóta ezzel csesztet. :D
12/14 anonim válasza:
Babonaság, hogy meghal valaki, többször álmodtam ilyeneket, és akkortájt soha nem halt meg ismerősöm, rokonom. Szerintem inkább a szorongásaink hatása az ilyen jellegű álom.
13/14 anonim válasza:
Én is álmodtam már ilyet csak én nem a tenyerembe, hanem a mosdókagylóba köptem ki őket. Szörnyű volt
Nálam azért volt, mert rettenetesen félek hogy kihullanak a fogaim, esetleg egy egy kiesik.
Nem lehet hogy nálad is ez volt az oka?
14/14 anonim válasza:
Nincs sok jelentősége, lehet, hogy a hétköznapi életben is vannak bajaid a fogaiddal, akkor érthető.
Freud szerint amúgy az ejakulációra való tudatalatti utalás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!