Már többször álmodtam azt hogy kihullanak a fogaim?
Én úgy tudom hogy valami olyasmit jelent az ha kiesik a fogad az álmodban,hogy az életedben változás fog történni.
Én pl hetekkel ezelőtt álmodtam ugyanezt, és másnap telefonáltak hogy lehet lesz munkám.( fél éve munkanélküli vagyok ..) :)
De nem pont másnap történik valami, lehet hónapokkal később..
De a lényeg hogy valami ilyesmit jelent.
én úgy tudom azt jelenti, hogy vlki a környezetedből meghal.
én rengetegszer álmodtam ilyet,de nem halt meg senkim, meg ha tényleg változásra utal, nálam az se jött be.
Álmoskönyv
Fogat enni: halál. Fogad, ha kihull: egy atyádfia meghal.
1756-os szerint
Fogadat szádból kiszedni: siralom. Első fogat elveszíteni: nehéz felejtés. Fogaid, ha mind kifutnak: egészségesnek gonosz; betegnek egészséget jegyez. Fogaid, ha összenőnek: tévelygés, visszavonás. Rothadt fog, ha kihull: jó. Fejér fog, aranyos fog: jó. Fog viaszból: szörnyű halál. Fog fehérónból: kisebbség. Üveges fog: halál. Ezüst fog: gazdagság. Fogaid, ha másodszor nőnek: jó. Fogaidat tisztítani: nagy ártalom. Fogaid, ha elédbe esnek: gyermekeid halála. Fogaid nyelveddel kitolva: dolgaidnak jó vége.
Álmoskönyv:zápfog
Ha fáj: atyafi halála. Zápfogat csókolni: öregasszonyt mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!