Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit Jelent A Többször Álomodot...

Mit Jelent A Többször Álomodott Idegenekkel való találkozás és világvége invázió? Mikor Álmodom minden olyan valóságos?

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 11:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Biztos elrabolta az idegenek, és így akarnak figyelmeztetni a reptoid invázióra :D
2012. máj. 22. 12:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Egészen régi dolgok is előjöhetnek álmodban. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra pl., hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz - de ezt csak akkor ha speciel erre a témára fekszik rá az álom. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként értelem nélküli képek, események sorozata.
2012. máj. 22. 12:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg gyökeres változásra vágysz az életedben, de ugyanakkor félsz is tőle.
2012. máj. 22. 12:54
 4/17 anonim ***** válasza:
Én gyerekkoromban álmodtam rengeteget "idegenekkel". Pedig akkoriben nem engedték a szüleim, hogy ilyen filmeket nézzek. Ráadásul vagy 26 éve történtek ezek a dolgok, paraszomniás tünetekkel.
2012. máj. 22. 13:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Jah, amúgy egyetértek a harmadik válaszolóval.
2012. máj. 22. 13:06
 6/17 anonim ***** válasza:
42%
Nálad a szavak elején mindig beragad a capslock?
2012. máj. 22. 13:08
 7/17 anonim ***** válasza:
én is és a pasim is álmodunk ilyesmit, és az is teljesen valóságos, és valahogyan mindíg benne van a hold, de mindíg kettő van belőle... Minden esetre mindíg szép a vége számunkra..De az emberiség számára csúnya...
2012. máj. 22. 18:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Nekemis rémlik valami a holdról.Lehet Hogy azért álomodom ieneket.Mert nagyon erősen biztos vagyok benne hogy léteznek ufok... 3. hozzászóló te amugy mindenkinek ugyanazt irod..
2012. máj. 23. 11:16
 9/17 A kérdező kommentje:
Vagyis a 1\8 as hozzászóló.. bocsi 3.hozzászóló
2012. máj. 23. 11:18
 10/17 anonim ***** válasza:
2012. máj. 24. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!