Találkozhatok álmomban az igazival?
Remélem, azért még jól vagy! Nem fáj nagyon?
Komolyan annyira intenzív érzés volt, mikor a szemébe néztem.
Nekem élőben volt ilyen, hogy találkoztam egy olyan férfivel akinek gyönyörű kék szeme és barna haja volt(pont az ideálom). És amikor és ahogy rámnézett azzal a két gyönyörű szemével szinte elolvadtam tőle. Ő idősebb volt nálam kicsivel, de nem volt barátnője, sok ideig azt hittem hogy ő lesz az igazi. Sajnos 1 hét után különváltak útjaink, de mindig reménykedtem hogy majd még találkozunk.
Az igazival kapcsolatban nem tévedtem sokat, mert azóta(mióta ezzel az illetővel találkoztam) tudtam/tudom hogy milyen az igazi számomra. És pár évre rá meg is találtam, hasonlóan kinéző, de sokkal édesebb pasi képében.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az álmodban, meglelheted álmaid pasiát, akit majd kiválasztasz élőben is.De ezt tartsd szem előtt:
Arról, hogy a dolgokat meg kell várni
Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok – emberek, eszmék,
helyzetek –, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni
feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek,
eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz
tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok.
Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok
kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon
sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen a tiéd. Várj, nagy erővel,
figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel.
De az álmok sokmindent jelentenek. Pl Freud az egész analitikus terápiáját az álmokra(is) alapozta..
Szóval nagyon nagy szerepe van az álmoknak az életben. Mert bennük jelenik meg minden amit elfojtottál, amitől félsz amire vágyakozol, ami történt veled és hatott rád.
Persze, hogy találkozhatsz. A baj csak az, hogy kb. annyira mész vele, mintha álmodban megnyernéd a lottó ötöst. Magyarul: semmire.
Inkább az életre koncentrálj.
Ha igaz lenne,hogy az álmukban találkozott férfi a nagy ő akkor nekem most Henry Cavill lenne a nagy Ő.Már napok óta erotikus álmaim vannak vele,sőt tegnap azt álmodtam,hogy Vegasban házasodtunk össze.Kár,hogy a valóságban sosem fogunk találkozni,még kommunikálni sem tudnánk,mert egy kukot sem tudok angolul,és ami a lényeg.A pasasnak van menyasszonya,és nem én vagyok az..:)
Szóval az álmok csak a vágyainkat vetítik ki,vagy ami velünk történik nappal azt az álmainkban másképp éljük át,vagy folytatjuk a történetet.Semmit nem jelentenek..
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!