Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Találkozhatok álmomban az...

Rowena kérdése:

Találkozhatok álmomban az igazival?

Figyelt kérdés
Furcsa álmom volt! Egy emeletes ház (de lehet, hogy szálloda) folyosóján mentem egy ajtó felé, ahol egy ismerősömet kerestem. Mikor bekopogtam, valaki más nyitott ajtót. Mikor a szemébe néztem teljesen ledöbbentem, olyan erősen hatott rám. Amint a szemébe néztem, tudtam, hogy ő az IGAZI. (Külsőre persze egy színészre hasonlított, de olyan valakire, akire soha nem gondoltam volna ilyen értelemben.) Szerintetek ez mit jelent?
2012. febr. 28. 08:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Az igaz, hogy már nagyon várom a "nagy találkozást", viszont akit álmomban láttam, nem igazán az esetem. De azért reménykedem, hogy az álom bizonyos szinten nem sokára valóra válik.
2012. febr. 28. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Az álmodban nem feltétlenül jelenik meg az "eseted", sokkal inkább magát az érzést éled meg. Ezért nem szokott arca lenni az álombeli ismeretleneknek, vagy egy ismert arc kerül a helyére.
2012. febr. 28. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Henry Cavill szerelmesének: ismeretes ugye az elmélet miszerint minden ember átlagosan 6 ˝lépésnyire˝van egymástól. Tehát te ismersz valakit aki ismer valakit (és így tovább) aki ismeri Henry Cavill-t. Kezdj el kérdezősködni és valószínűleg eljutsz HC-hez aki mégis csak egy színész így 2-3 év múlva valószínűleg elválik a feleségétől. Az alkalmat kihasználva lecsaphatsz rá a kommunikációt meg majd megoldjátok mondjuk testbeszéddel.
2012. febr. 28. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: amúgy nekem is volt olyan, hogy álmaim nőjéről álmodtam, egész vicces de valahogy elszomorító is volt egyben. Amúgy álmot fejteni csak pszichológiai értelemben érdemes, érdemben pedig magában az álomban van lehetőség a tartalom megfejtésére, tudatos álommal.(Ugye a szóbeli kommunikáció lehetősége magával az álomalakkal egy elég nagy előny, boszorkák, javasasszonyok és mindenféle jósok és egyéb sfejekkel szemben)
2012. febr. 28. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam hasonlót ráadásul nem is olyan régen. Én abba az ismeretlen fülig beleszerettem,és minden este úgy alszok el,hogy csak még egyszer vele álmodhassak. :)

Szerintem is azért álmodtál ilyet,mert nagyon vágysz a nagy Ő re.

Henry Cavill-t én is imádom,de meghagyom a 12.26-os válaszolónak. :P

2012. febr. 28. 17:38
 16/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Én már kb. 1 éve álmodok egy gyerekkori szerelmemmel! Lassan 20 éve,hogy vége lett!Az álmomban mindig az van,hogy együtt vagyunk,vagy titokban találkozunk! Szerintetek ez mit jelent?Tisztára kikészülök tőle!!!

2012. febr. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!