Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vannak idegen férfiak...

Miért vannak idegen férfiak az álmomban?

Figyelt kérdés
Már hetek óta azt álmodom,hogy elcsábítanak ismerős vagy ismeretlen férfiak, miután felkelek a párom mellett (immár több mint 2 éve) olyan rossz érzésem van...nem áll szándékomban megcsalni,de ezek az álmok hihetetlen hatással vannak rám,még órák múlva is a fejemben vannak. Nem tartom jó dolognak. A szex is jó a párommal, nem foghatom arra hogy azért álmodok ilyeneket..
2012. febr. 23. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed nem vágysz másra, ne foglalkozz ezzel. Az álom nem a valóság, álomban az ember lehet bárki, akár egy szingli csaj. Én is álmodtam már idegen pasival. Egészen más környezetben voltam, a férjemről nem tudtam álmomban, mintha nem is én lettem volna.
2012. febr. 23. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszer álmodtál ilyet, aztán...

"de ezek az álmok hihetetlen hatással vannak rám,még órák múlva is a fejemben vannak"

...emiatt álmodod újra. Próbálj nem komolyan venni, csak nevess az ilyen álmokon. Amúgy nem biztos, hogy erre vágysz, lehet hogy éppen ettől tartasz.

2012. febr. 23. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Én be szoktam menni mások álmába.

Ha beengedsz elárulom mitől van.

Írj privátban.

2012. febr. 23. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Hová tűntél "beálmodó"?

(2012.febr.23.21:37)

2021. aug. 28. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Az #-es kb. megmondta a tutit:

"Egészen más környezetben voltam, a férjemről nem is tudtam álmomban, mintha nem is én lettem volna."

2021. aug. 28. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
#1-es
2021. aug. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!