Azok a férfiak, akik a chaten disznóságokat, azonnal szexre vonatkozó dolgokat írnak idegen chatelő nőknek-nos, nem szégyellik magukat?! Miért nem tudnak normális témákkal előhozakodni?! Nem minden nő q.!

Előre is elnézést kérek!:)
De tudjátok miért van ez? Mert ma már a nők sem olyanok. Semmi tartás, semmi erkölcs...én szégyenlem kimondani, de 17 éves létemre még nem találtam olyan lányt akire azt mondhattam volna hogy, igen ez egy NŐ!
Nem vagyok szőke herceg, de általában tetszem a lányoknak. Az esetek többségében elkezdek ismerkedni egy lánnyal és míg én a szemét dícsérem, ő a farkam méretére próbál rákérdezni.Innentől kezdve annyi a történet, hogy próbálom hanyagolni.Férfi vagyok és fiatal egyértelmű hogy működnek a hormonok...de.....:)
Ezen érdemes elgondolkodni szerintem.Nagyon sok fiú csak "arra" megy és mivel ilyen világot élünk, ahol a lány kezdeményez, ezért chaten azt gondolják hogy könnyebb lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!