Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az, ha beleszere...

Mit jelenthet az, ha beleszeretek az álmomban lévő ismeretlen fiúba?

Figyelt kérdés
Van barátom majdnem egy éve. Nagyon szeretjük egymást, tegnap azonban mégis ugyan azzal az ismeretlen fiúval álmodtam akivel körülbelül másfél évvel ezelőtt is. A jelenet hasonló volt, nem jöttünk össze, azonban én már álmomban is nagyon szerelmes voltam belé. Külsőleg nagyon hasonlított a barátomra, belsőleg azonban teljesen más volt. Mikor felkeltem, nagyon fura érzésem volt, szinte mintha hiányozna ez az illető, és azóta is erre gondolok. El fog ez múlni szerintetek, vagy mit jelenthet? Volt már valaki hasonló helyzetben?
2012. febr. 27. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
El fog múlni, ne aggódj. Nekem is volt már ilyen, kicsit furcsa érzés, aztán hamar el is felejted :) Egyébként két dolog lehet: vagy csak egy "mese", azaz semmi jelentősége, vagy talán valamit hiányolsz a barátodból. Gondold át, hogy az álombéli fiúban mi volt az a plusz, amitől beleszerettél, és talán megkapod a választ :)
2012. febr. 27. 12:35
 2/6 anonim válasza:

sok szerelmes filmet nézel

agyad meg bekattant és dolgozza fel ezeket szappanoperákat és Hollywoodi gejeket

2012. febr. 27. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, minden amit az álmodban láttál már láttad, max nem emlékszel rá. Ez olyan mintha mondanod kellene egy ismeretlen színt. Nem tudsz.
2012. febr. 27. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Ez hülyeség. A szín természettudományi jelenség, be van határolva a skála. Az álom viszont a képzelet és tudatalatti területe. Ha nem tudnánk (mi emberi lények) új de legalábbis eddig nem létezett dolgokat kitalálni akkor az írók, művészek, divattervezők, bármilyen kreatív munkát végző nők és férfiak, lehúzhatnák a rollót.

Kérdező, gondold végig az előző napodat, hogy mikre gondoltál, miket éreztél, aztán a fiúdról is. Mindezt lehetőleg úgy tedd, hogy tényleg rá akarj jönni. Néhány álomban könnyen és tisztán megjelennek az előző napra tisztán utaló elemek.

2012. febr. 27. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
??? Miért van az, h aki olyan értelems választ írt, mint az előttem szóló, azt lazán leszázalékolják 69-re?!
2012. febr. 27. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális kommentelőknek a hasznos válaszokat. Szerencsére ez az állapot egy-két napig tartott. :D
2012. márc. 10. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!