Mit Jelent A Többször Álomodott Idegenekkel való találkozás és világvége invázió? Mikor Álmodom minden olyan valóságos?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 11:57
11/17 A kérdező kommentje:
Zeitgeisthez hasonló
2012. máj. 24. 19:28
12/17 anonim válasza:
Én űr járművekről álmodtam, mikor kisebb voltam,mint amiket "ufo" jelenségeknek mondanak egyesek,és bennük nem más lények,hanem emberek ültek,és harcoltak,de nem láttam ,hogy kik,és mik ellen,csak arra emlékszem,hogy a hold erősen világított álmomban,és egy szivar alakú lámpa búra kinézetű tárgy ereszkedett le,és én csak néztem lentről az eget,és felébredtem,és nem ez az első álmom,volt más történettel álmom,de a helyszín ugyan az volt,mint abban a furcsa álmomban! Mindenhol óriás épületek voltak,és szinte a tetejüket sem láttam,olyan magasak voltak. Sok érdekes álmom volt,amit nem tudtam megmagyarázni,semmivel sem. Akkoriban nem hittem az idegenekben,azt se tudtam ,hogy mik azok,mit jelent az. Aztán, se filmmel, se semmi olyannal nem lehetett volna megmagyarázni,hogy ezt mi miatt álmodtam volna!
13/17 anonim válasza:
Utóbbi válaszoló vagyok! jellegzetesen a hold világított ahogy olvasom a többiek álmait,érdekes,hogy a hold a legnagyobb rejtély a földön. És a két hold az nem véletlen! Tudományos bizonyítékok vannak arról,hogy nem egy darab hold volt az égen,hanem kettő is,de az még az ember kezdeti történetének időszakában esett le a földre! Nem tudják hová,de az, sokkal kisebb volt, mint a mi mostani holdunk!
14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az álmok jelentenek valamit!
Főleg amit te irtál az előbb hogy kiskorodba
mikor még aztse tudtad miaz a ufo...
2012. jún. 5. 00:17
15/17 anonim válasza:
8. hozzászólónak üzenem, hogy nem ien, hanem ilyen!
Ha pirossal aláhúzza a szöveget gép, akkor azt nem viccből teszi.
16/17 anonim válasza:
Az ember,ha gyorsan ír ,az azt jelenti,hogy kapkod,és kihagy,pár betűt,és máris hihető,amit írni akar :) am... egyet értek,de ha valaki sietve ír akk... rövidítenie kell:)
17/17 anonim válasza:
12. válaszoló vagyok:)Ha érdekel még pár különös eset az álmaimból,akkor szólj,és megpróbálom leírni:) Tudnék egy egész könyvet is írni róluk:D Olyan sok érdekes álmom maradt meg a fejemben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!