Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő álom amiben kutya...

Visszatérő álom amiben kutya üldöz. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Ma volt a második alkalom, hogy álmomban egy kutya elől kellett menekülnöm. Néhány nappal ez előtt egy fekete kutya, most egy husky. Az álom végén mindig sikerül valahogy leráznom őket. A fekete kutyánál az akácosunk felé menekültem mert apa ott volt, most a kertünkba futottam ahol egyszer megállt és megijedt majd elfutott.

2016. júl. 31. 10:30
 1/7 Bonnie2019 válasza:

Szerintem valamitől rettegsz, amit az agyad egy kutyára fordít. Menekülsz előle, mert nagyon tartasz attól, hogy rosszul jössz ki belőle, vagy megsérülsz, akár lelkileg vagy testileg. Egy szerettedben találod meg a kijáratot. Gondolom jó kapcsolatod lehet az apukáddal, azért volt pont Ő ott, de bármelyik családtagod vagy barátod lehetett volna.

Mindenesetre figyeld a napjaidat, egy kicsit gondolkodj, merülj el a ,,világodban" és jöjj rá, hogy mitől tarthatsz ennyire.

Ennél jobb tanácsot nem tudok adni, mert nem is ismerlek, de szerintem valami ilyesmi lehet. :)

Sok sikert! :)

2016. júl. 31. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez bizony sok mindent jelenthet.

A legvalószínűbb jelentéseket privátban elküldöm neked. :-)

2016. júl. 31. 11:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod !:) mostanaban eleg zuros az eletem szerelmi teren, ertek eleg nagy csalodasok. 2honapja szakitottunk a baratnommel es azota en eleg szarul vagyok. Nem tudom, hogy ennek lehet e koze a dologhoz.
2016. júl. 31. 11:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a masodik valaszolonak is es rendben !:)
2016. júl. 31. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Rosszul alszol. Az ideg rendszered gyenge.
2016. júl. 31. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pár hónapja azt álmodtam, hogy útelágazáshoz érek. Elindultam jobbra, de jött egy kutya. Elindultam balra, de jött egy kutya. Visszafordultam, de onnan is jött egy. Mindhárom meg akart támadni. Nem volt merre menekülni. Mindhármat megsebeztem egyesével, és elszaladtak. Volt egy akkor már aktuális munkahely váltás, és lényeg a lényeg, később ezt rá tudtam vetíteni 3 személyre. Tehát ahonnan jöttem, ahová mentem, és ahová akartam menni... Az agyad sokkal több ingert kap nap mint nap, mint amit a tudatod fel tud dolgozni, ezért a tudatlan állapotod rejtvényekkel bombáz álmodban. Az igazi jelentést csak te tudod megtalálni. Ez személy függő. Igyekezz szembenézni a kutyával, és ne apád, "háta mögé bújj". Lehet apád sokszor óvott meg a csalódásoktól, de már úgy érzed felnőttél, és ideje a saját lábadra állnod, vagy apád igyekszik éreztetni, hogy "ott a világ", de te még nem vagy kész "fekete valóságra".
2016. júl. 31. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:

A kutya,a hűség jelképe.

Két alkalommal is gondod volt a hűséggel.

Az apa,az erő,oltalom jelképe.

Számíthatsz valaki oltalmára.

2016. aug. 1. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!