Szerintetek mit jelent az álmom?
Sziasztok!
Álmomban egy erdőben voltam,szép volt nagyon,egy lankás,inkabb hegyvidéki erdő lehetett. Nagynénémmel és mamámmal voltunk ott (mindkettő él), egy padon ültek, a halálról beszélgettünk,hogy nem kell félni tőle. És,hogy minden redben lesz. Ekkor megláttam tesómék böhöm nagy kutyáját. Leszaladtam hozzá a dombról,de kicsit féltem is tőle,mert évek óta nem láttam, először morgott,vicsorgott rám,de ahogy az orrához érintettem a kezem,felismert, és egyből olyan boldog volt,mint régen,amikor még kisebb volt,mikor utoljára játszottunk. És utána nagyon boldog voltam, hogy nem felejtett el, sokat játszottam vele.
Valaki ötlet?
Semmit?
Az álom képek, gondolatok, hangok és érzések összessége, mely az agyon fut át alvás közben.
Ha visszatérő álom lenne, akkor jelentene valamit, de akkor sem semmilyen ezos dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!