Mit jelenthet ez az álom? Tudna segíteni valaki?
Sziasztok! Pár hete volt egy nagyon furcsa álmom. A nagynéném most lesz egy éve, hogy elhunyt, rettentően közel álltunk egymáshoz szinte Ő nevelt fel nagymamám és az anyukám mellett, együtt is laktunk és nagyon megviselt a halála. Még a mai napig is van, hogy rámjön és órákig sírni tudok végette. Pont érettségiztem mikor elhunyt és szinte nem is tudtam koncentrálni a dolgokra, nagyon rossz volt.
Nos, mint említettem pár hete volt egy különös álmom két egymást követő éjszaka. Az egyik az volt, hogy itthon voltunk és készülődtünk valahova a családdal, de a nagynéném még élt akkor, mintha visszamentem volna za időbe álmomban. Kimentem a kutyusomhoz, aki játszott az udvaron megsimogattam mjad az autóba ültem hátra...ahol ott ült a nagynéném. Az volt a furcsa az egészben, hogy tudtam, hogy megfog halniés akkor az az érzés hogy ott volt hihetetlen. Hirtelen megszülalni sem tudtam. éreztem az illatát és arra is tisztán emlékszem, hogy megpiszilta a fejem tetejét, ahogyan szokta és csak mosolygott rám. Én pedig sírni kezdtem örömömben. Ez volt az első álom, mikor felkeltem izzadtam és a szívem hevesen vert annyira élethű volt az egész hihetetlen.
A második álom már rövidebb volt, arról szólt, hogy "már" meghalt, de a kutyusom ugyanúgy jelen volt az álomban. Emlékszem megint a szörnyű gyász a temetés minden...Kimentem az utcára és még a postaládába is virgácsokrok voltak és küldték a részvét nyilvánito üzeneteket.
Nekem igazából az a furcsa, hogy a kutyusom, akit augusztusban fogadtunk be az utcáról nagyon nagyon szeretem őt nos mind két álomban benne volt, mintha már akkor is velünk lett volna pedig nem is. Nem értem miért is volt jelen, tisztán emlékszem rá.
Valaki esetleg tudna segíteni ebben, hogy mit jelenthet? Érdekelne az is, hogy mi a véleményetek erről, hogy a befogadott kutyusom is így jelen volt az álmomban.
Válaszokat előre is köszönöm! :) 19/L
Az a világ ahová halálunk után kerülünk (a lélek nem pusztul el, csak átalakul) abban nincs idő, csak jelen van.
Te viszont ebben a világban kell, hogy éljél, ahol van idő, és ezért van múlt is.
Az ellentmondást az álmodban a kutyus szimbólum oldotta fel, azzal, hogy mind a két álmodban benne volt, ő volt a jelened.
Az álmod azt jelenti, hogy a szeretetet nem tudja sem az idő, sem a halál korlátozni, mivel az örökkévalóságban létezik.
A nagynénéd már valamit megértett ebből, és ezt szerette volna vigasztalásul (megpuszilta a fejed) az álmodban a tudomásodra hozni, megértetni, hogy az örök szeretet (Isten) létezik csak igazán, amely összeköt benneteket, és ezt a halál sem tudja eltépni, mivel benned és benne is ez él, az örök szeretet, az Isten (a szeretet) aki öröktől fogva van, és mindig is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!