Mit jelenthet egy ilyen horrorisztikus álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy kőből készült hídon voltam, ami beszakadt én pedig leestem egy mocsaras erdőbe. Sok kis fura szörnyeteg, démonka volt körülöttem. DE AMI a legfurább volt, hogy volt ott egy nagy csuklyás alak is, aki egy ilyen mint a bírók a tárgyaláson, olyan asztal mögött ült , mintha valami ítéletet kapnék. A nevére is emlékszem , rá volt írva az asztal elejére nagy fekete betűkkel, hogy " Cal I Holikal Ark " vagy Holikar. Főleg a neve az amire kíváncsi vagyok. Van ilyen?2016. febr. 28. 21:10
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem sok jelentése lehet, de szimbolikusan leírhatom. Kő: erős híd: egyenes út esés: bukás mocsár: süllyedés, erdő: kusza, démonok: rosszakaró személyek kivetülése, csuklyás alak: pillanatnyilag ismeretlen személy, bírói asztal: valószínűleg igazság szolgáltatás, a név pedig fura, utánna néztem semmi utalást nem találtam rá. Valószínűleg nincs jelentése. De Cal szó utalhat hícásra, I énre, Holi: szent, Ark pedig mint "fő" (személy) Vagyis lefordítva: Az eddig erősnek hitt utad összeomlott alattad. Jelenlegi helyzetedben is tovább süllyedsz nem találva a kiutat. Téged lehúzni vágyó, rossz akaró személyek vannak melleted. A végén egy döntés lesz az mely által szabadulsz vagy maradsz ebben az állapotban. Ez a döntés valószínűleg rajtad fog múlni. Nem történt esetleg valami fura mostanában veled? Lehet akkor pontosabban tudnék válaszolni
2/5 Missi_Key válasza:
az elején rávágtam hogy ez a star wars :D
a név anagramma is lehet.
egyébként az álmok leginkább napali emlékeket dolgoznak fel.
3/5 anonim válasza:
nemtom de a zombiaim nyobába nem ér
5/5 anonim válasza:
Csak ne valósuljon meg.. ha latinhoz hasonló szavakkal álmodsz az már régen rossz, vagy olyan dologra utal ami az átlagnál furcsább...
Kivéve, ha latinul is tanultál :D Akkor lehetséges, hogy azért. Én nem tanultam, de bátyám mellettem tanult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!