Szerintetek ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Sokszor álmodtam már, hogy verekednem kell, vagy meg kell védenem magam, és egyszerűen mindig féltem, sosem tudtam álmomban visszaütni, ez elég sokszor megtörtént.Tegnap éjjel viszont ugyancsak erre került sor, és megvertem egy gyereket, majd később az álmomban visszatért kicsit izmosabban stb. és akkor is sikerült legyőznöm, mit jelenthet ez, mi lehet a változás ok? Csak komoly válaszolókat kérek.2016. júl. 30. 12:11
1/1 Tak válasza:
Győzelmet valaki vagy valami felett,de ez lehet a múlt vagy a jövő látott képe is.Mivel az agy kódolva álmodik,egyénenként kissé eltérő lehet a megoldás(mást jelent nekem a sivataggal álmodni,és mást jelent másnak).
Álomban először a napi eseményeket dolgozza föl az agy,kell-nemkell rangsor szerint,majd ha még fontos és van idő rá,akkor jön a jövő,a megoldatlan gondok,és a tényleges jövő kódoltan,egyénenként.
Az egyén kultúrális és szociális fejlettsége is befolyásolja az álom tartalmát,tehát ha egy beduin csirkecombbal álmodik,az lehet ugyan az a jelentés,mint európainak esküvővel álmodni(bőséges étel).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!