Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Milyen lelkiállapotban lehetek...

Milyen lelkiállapotban lehetek ha szokatlan, soha meg nem történ eseményekről álmodtam?

Figyelt kérdés
Érdekes álmot láttam, amelyben a 20 évvel korábbi volt barátnőm volt a főszereplő. Az álomban lopni mentünk. Egy vasúti pályaudvar közelében egy bankautomatát törtem fel, amíg Ő bement egy ruhaüzletbe és onnan ruhákat lopott. Aztán menekülni kezdtünk egy nagy hídon keresztül ami hasonló volt mint a budapesti Szabadság híd, de az álomban körülbelül kétszer akkora volt mint a valóságban. És távolabbról talán kürtök szóltak és nagy köd terjengett mindenfelé... Aztán láttuk, hogy mindenhol gépkarabélyos, piros sapkás katonák vannak és minket keresnek; de tudtuk különösen nem is engem keresnek hanem a volt barátnőmet. Ott voltak majdnem minden utcasarkon és a villamosmegállókban. Aztán bementünk egy élelmiszerboltba és onnan fizetés nélkül távoztunk két megrakott kosárral. Az eladók csak ránk néztek amikor kimentünk de nem szóltak egy szót sem, még a biztonsági őr is nyugodt maradt és nem tett semmit. A két kosarat a volt barátnőm úgy fogta a kezében, hogy eltakarja az arcát és így szerencsésen át tudtunk sétálni néhány katona előtt akik nem ismertek fel bennünket. Aztán kifelé mentünk a belvárosból és tudtuk hamarosan Zuglóba érünk ahol már nem lesznek katonák és nem fenyeget semmiféle veszély. Ekkor már a kürtöket is messzebbről lehetett hallani és a köd valamelyest feloszlott. A zuglói vasútállomás közelében jártunk amire teljesen megnyugodtunk, hogy már nem fognak elkapni bennünket és ott egy állványra szerelt filmes kamerát is láttunk felállítva, meg néhány filmes autóbusz is parkolt a közelbe mint a nagyobb filmforgatásokon. Ami érdekes, hogy nem voltunk soha tolvajok, rendes állásunk volt és anyagi szempontból jó volt a helyzetünk, soha nem szorultunk rá a lopásra és egyébként sem tettünk volna ilyesmit. Cigányok vagy alvilági alakok sem voltunk, mindketten a közoktatási rendszerben dolgoztunk akkor. A katonák az álomomban mind olyanok voltak mint az antwerpeni Grease flash mob szereplői közül a két katona, ugyanolyan volt az arcuk és a fejük. [link] Milyen lelkiállapotban lehetek tehát ha ilyen szokatlan és soha meg nem történ eseményekről álmodtam?

ma 11:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!