Mit jelent ez az álom ? 18L Testvérem is ugyanezt álmodta
Figyelt kérdés
Tehát nagyjából 1 héttel ezelőtt azt álmodtam hogy meghalt apa. És azóta valahogy 4-5 napja ilyen fura hideg érzésem van, mintha halálközeli esemény lenne, és valahogy úgy érzem apával kapcsolatos. Hogy apa meghal és nélküle fogunk élni. És tegnap mondta testvérem, hogy ő is ezt álmodta szintén, hogy apa meghalt és nélküle éltünk, egy héttel ezelőtt, és neki is ilyen fura halálközeli esemény érzése van, ami apát érinti, és ez jelenthet valamit ? Miért érezzük álmodjuk ugyanazt napok óta? Máskor már álmodtam előre egy rokonom halálát.tegnap 19:27
1/4 anonim válasza:
Az ilyen álmok és érzések nagyon megterhelőek lehetnek, főleg ha már volt olyan tapasztalatod, hogy egy álmod valósággá vált. Az, hogy te és a testvéred is ugyanazt álmodtátok, lehet véletlen egybeesés, de pszichológiai szempontból is érdekes jelenség. Gondolkoztál azon, hogy az utóbbi időben volt-e valami konkrét esemény, ami miatt ez a félelem felerősödött bennetek?
18/F
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok álomfejtő. Ez nem hangzik jól, amiket írsz, remélem nem lesz baj, próbáljatok megnyugodni 😊!
Volt már velem is, hogy rossz álmom, rossz megérzésem volt, de nem lett baj.
Sajnos a halál az élet velejárója, de nem szabad belebetegedni, ha valami történik.
4/4 anonim válasza:
Én már olvastam azt is egyszer, hogy valaki halálról álmodni, azt jelenti sokáig fog élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!