Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomban nem...

Mit jelent ha álmomban nem találtam meg a szobámat egy hotelben?

Figyelt kérdés
Ismerős hotelről van szó ahol többször jártam, de ha ki mentem a hotelből utána nem találtam rá a hotel szobámra, csak bolyongtam össze-vissza, olykor benyitottam 1-2 ajtón, hogy esetleg nem-e az.... Ráadásul egy régi "barátom" is ott volt (régóta megszakadt a kapcsolat, kommunikáció köztünk).
febr. 2. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A helyszín és a körülmények nem biztos hogy a legnagyobb szerepet játszák az álom jelentésében. Illetve én magamnál ezt tapasztalom.

Lehet, hogy egy régebbi, vagy egy nem túl régi kérdésre nem találod a választ, “elvesztél” a sok részletben. Lehet, hogy nem akarod elfogadni amit gondolsz, vagy tudatosan még nem raktad össze.

Lehet, hogy a mostani élethelyzeted ijesztő, bizonytalan, nem tudod mit hoz a jövő.

Lehet, hogy egy, a hotellel kapcsolatos érzésed, gondolatod támadt, akár a következő még meg nem tervezett, vagy már tervben levő látogatásod miatt.

Nekem mindig segít egy ilyen érthetetlen álom megfejtésében ha átgondolom mik történtek az elmúlt fél év során, amik a biztonság érzetem befolyásolják.

De sokszor van olyan, és ez a leggyakoribb, hogy az elmúlt nap, napok, hét vagy hetek, akár hónapok történései jelennek meg egy mindenfélével összemosott katyvaszban, valami ismerős helyszínen. Pl ha frusztráló dologról van szó, akkor összekötheted egy számodra pozitív helyszínnel.

febr. 2. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
A családi életem most egy borzalom.... Abban a hotelben mindig jó érzések értek, egy barátom is imádta, ő vele is jártunk ott sokszor, de 6 hónappal ezelőtt elhunyt. 🥹 Hozzá kötődik sok minden a hotellel kapcsolatban. De mostanában nem gondoltam rá, arra a volt barátra se, sőt aki szerepelt az álmomban.
febr. 2. 11:50
 3/4 anonim válasza:
83%

Azt, hogy az agyad próbált valamit megoldani alvás közben, de nem sikerült neki, mert nincs hozzá elég információ.

Ez azt jelenti, hogy valaminek utána kell még nézned.

febr. 2. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok. Részvétem a barátod miatt :(

Valószínű akkor ez lehet a megfejtés, hogy te a tudatos mindennapokban nem gondolsz rájuk, de tudatalatt, érzések szintjén pedig mégis sokszor megjelenik. Szerintem ez lezáratlan maradt benned, ami teljesen normális, de érdemes lenne kicsit még foglalkozni ezzel, hogy el tudd engedni.

febr. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!