Álmomban pénzt találtam, valamit jelent?
Azt álmodtam hogy megtaláltam a pénztárcámat, amit már egy ideje kerestem és volt benne jópár 20 ezres amiket nekiálltam számolgatni mintha ellenőrizném hogy megvan-e mind.
Van ennek valami jelentése? Vagy engedjem el, túl sokat agyalok.
Én is szeretném a pénztárcámat úgy megtalálni, hogy 20ezresekkel legyen teli. Nincs különösebb jelentése.
Papírpénzt számolni az bevételt jelent, ha nem tudod megszámolni a pénzt az még adósságot. Pénzt találni nyereség, viszont ez tulképp a te pénzed a tárcádban, az kicsapongas. Ha pénzed van az még egészség. Értelmetlen.
Az segítene a megfejtésben, ha mondjuk elgondolkodnál, hogy a gazdagság neked mit jelent. Mindenképp pénz, vagy inkább tudás, érzelmi egyensúly, család esetleg.
Tudjátok mi a rohadt vicces?
Az utolsónak szól inkább #2
Nem tudtam megszámolni a pénzt ugye, írta hogy adósságot jelent.
Lehetséges hogy előre megálmodtam a dolgokat? Mert ma kaptam meg a bérpapírt és a végrehajtó letiltotta a tartozásom maradékát (40ezer forint) és levelem erről nem jött, vagy nem ért oda időben.
Ez most véletlen egybeesés vagy van összefüggés közötte?
:D utolsó vagyok. Érdekes, amit írsz. Lehet véletlen, lehet nem az.
Nem érdemes sokat agyalni rajta, az is lehet, hogy utólag látod így az álmot, az emlékezet becsaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!