Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy itt sok férfit ignorálnak a top nők, ezért minden nőt szidnak, mondván, hogy "a nőknek csak top csávó kell, mind felszínes liba"?
a nőknek csak top csávó kell, mind felszínes liba
le írtam én is,láttam fogyit,csórót,csunyát nővel de nem értik,azt mondják kamuzok,belinkeltem privátba egy törpe srácot a nőjével,de nem kaptam választ,nem vallotta be hogy igen,igazad van,feleslegesen szidom a nőket
"nőknek csak top csávó kell,"
Ja, és a kivenhedt ronda férfiak is miért akarnak szép, fiatal nőt?
Ajajajj, itt tényleg ennyire kevés ember megy ki a való életbe és csak a saját elméleteit mantrázza?
1, Ezeket a férfiakat jellemzően nem csak a top nők, hanem szinte minden nő ignorálja. Nekem is van hasonló ismerősöm és olyan nőknél is bepróbálkozott, akikhez hozzá sem nyúlnék.
Az, hogy az #1-es válasza ennyire le lett pontozva, kb. csak azt árulja el, hogy titeket egyáltalán nem érdekel a téma, nem érdekel egy érintett személyes tapasztalata és senki válasza, aki nem azt az általatok elképzelt ideált böfögi vissza, amit ti. Ezzel kapcsolatban felmerül a kérdés: Ha ennyire tojtok egy témára, akkor mégis miért válaszoltok rá?
2, Tök jó, amikor valaki hoz 1-1 példát, mert tud róla képet mutatni. Kaptam már én is ilyet. A "ronda" srác egy helyes személyi edző volt. Öhm, oké, ha valakinek ez a ronda megfelelője, de a többségnek nem. Plusz, sokszor nem látjuk a háttérsztorit. Pl. külföldön van egy srác, aki alig bír mozogni, de gyönyörű barátnője van. A srác pár éven belül megfog halni és milliókat örökölt a családjától. Aki ilyen szitukban tagadja, hogy a pénz a motiváció, arra újra állnak a kérdések: Ha valaki ennyire tojik egy témára, miért válaszol?
3, Nők nem rohangálnak fiatalabb srácok után? Ó, dehogynem. Csak általában szeretőnek tartják őket. Itt is újra áll az előbbi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!