Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 alatti (egyedülálló) nőknek tényleg 5 lelőhelye van?
Ezek szerintem a következők:
- plázák
- szépségszalonok
- szórakozóhelyek / fesztiválok
- strand
- valami menő utazási desztináció
(- otthon)
Sokoldalúnak tartom magamat, sok minden érdekel és pláne egy megfelelő személy rengeteg tevékenység kipróbálására rá tud venni.
Pl szeretek túrázni, de konkrétan 0 alkalommal láttam azt, hogy 2-5-x lány elment volna együtt kirándulni pasik / kiszemelt nélkül (még családdal sem látni őket 25 felett, mert az gááááz).
Ugyan ez a bringázás, futás, biliárdozás, fotózás is. Ha valami ilyen hobbiba fognak a lányok akkor azt a párjukkal / a párjukért teszik, vagy az a kevés lány aki túljutott a fenti 5 tevékenységen el is kelt pillanatok alatt?
Önállóan tényleg nem képesek másra, nem érdekli őket más, csak a fenti 5 tevékenység egyike? Netán varrószakkörön ül az összes? :D
(Elmentem párszor táncklubba, 2x annyi férfi volt mint lány, és a többségük a párjával jött. Ott néztek a férfiak, mint hal a szatyorban)
(Látok női túrázó / bringázó csapatokat ritkán, de ők is 40 felett vannak. Régen talán sokszínűbbek voltak a nők?)
#1 Az más kérdés, hogy lehet bringázás közben ismerkedni, de ha nagyon akarja az ember kivitelezhető. Turázásnál pláne.
#3 Nem, hanem az, hogy az 5 helyen kívül hol a fészkes fenében vannak a 30 alatti lányok? Mert ha egy jóképű haverjuk bulit rendez ott ottvannak 10-en is, de más tevékenység tapasztalatom szerint nem érdekli őket.
"(Elmentem párszor táncklubba, 2x annyi férfi volt mint lány, és a többségük a párjával jött. Ott néztek a férfiak, mint hal a szatyorban)"
Igen, én is így jártam. Igazából bárhová is mész, bármit is csinálsz, mindenhol férfiak vannak. Tényleg, mindenhol.
ezek szerint a 30 alatti nők NEM:
-dolgoznak
-bevásárolnak
-járnak utcára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!